Logotips d'organismes oficials

Es reprenen les activitats comarcals en nous grups i aforos

S'han marcat els poliesportius en zones per a grups de 6 i dividit els grups d'alguns esports

Les activitats al aire lliure, com són les marxes senderistes, es podran seguir fent. | Foto: NDM

Els grups formats per a la realització d’activitats esportives comarcals han hagut de reestructurar-se seguint les mesures restrictives aprovades pel Govern d’Aragó del nivell d’alerta 3.

La situació de la comunitat i el constant augment de positius per COVID-19 al Matarranya i a tot Aragó han establit nous protocols esportius. En este sentit, l’executiu aragonés va aprovar la nova normativa que limita les activitats esportives a grups de 6 persones.

Les activitats comarcals van quedar suspeses durant dos jornades per a facilitar la reorganització dels grups.
En este sentit, s’han marcat els poliesportius delimitant zones amb grups de 6. Per a les activitats com a pilates o ioga, que es realitzen en locals xicotets i climatitzats, els participants s’alternaran en dos grups que assistiran un dia a la setmana a l’activitat. “En l’exterior podem continuar realitzant les activitats esportives”, va explicar la tècnica d’esports, Salomé Roquer.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank