Logotips d'organismes oficials
blank

Sergio Puyo tanca el campionat d’Espanya amb una quarta posició

El Vall-de-rourà ha competit les darreres curses en la categoria TR3

Sergio Puyo al campionat nacional de Trial a Cal Rosal

El pilot de Vall-de-roures, Sergio Puyo, ha finalitzat la seua participació en el campionat d’Espanya de Trial amb una quarta posició en la categoria TR3.

Aquesta és la tercera cursa que el corredor disputa en aquesta categoria. L’any passat va guanyar el campionat en la categoria TR4, però enguany per diverses circumstàncies no ha pogut revalidar el títol, així que en les darreres tres proves del calendari ha competit en la modalitat TR3, més exigent i que està poblada per competidors més joves. Respecte al canvi, el matarranyenc apuntava: “El meu objectiu era fer tota la temporada en TR4, que és on vaig començar la temporada a la primera prova que es va fer al febrer a Aitona. Venia de ser campió d’Espanya de TR4 l’any passat i volia defensar el títol, però amb tot el tema de la COVID, quan es van poder reprendre les competicions, que va ser al mes de juliol, havíem d’anar a córrer a Pobladura de Reguera (León) que és un Trial de dos dies i em vaig haver de quedar confinat a casa perquè havia estat en contacte amb un positiu i ja em vaig perdre dues proves de doble puntuació i ja no tenia cap opció del títol. Vaig decidir, de cara a les restants proves, que em motivava més intentar veure a quin nivell estava, esforçar-me, com estava competitivament i aquest va ser el motiu pel qual vaig saltar a TR3 per a les darreres tres proves”.

En la darrera cita de la temporada, celebrada a Cal Rosa, el pilot aconseguia una meritòria quarta posició que valorava així: “Vaig córrer en la categoria TR3, una categoria per damunt del que estic competint els darrers anys, i la veritat és que em vaig trobar en moltes forces i bastant competitiu. El resultat, si haguera pogut pujar al podi, haguera sigut un final de temporada perfecte, però, em quedo en un bon sabor de boca.”

El trial no s’ha deslliurat del coronavirus. Al mes de març es va haver de suspendre el campionat d’Espanya i des del mes de juliol s’ha fet difícil entrenar i participar en les proves. En aquest respecte el pilot ha valorat la seua experiència: “Sí, més que res el tema dels entrenaments. Jo sí que l’he portat bastant bé, ací a Vall-de-roures no he tingut restriccions de moviment i la possibilitat d’entrenar, no com a una gran ciutat que igual sí que t’has de desplaçar. Però sí, el ritme de carreres ha sigut molt baix perquè només hem fet 5 carreres enguany i si es nota bastant que costa un poc agafar el feeling quan estàs competint.”

Ara, amb el campionat acabat, Sergio Puyo prepara la nova temporada de Trial amb la incertesa de les circumstàncies en les quals es disputarà, si és que ho fa en absolut.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank