Logotips d'organismes oficials

Mont-roig controla l’aforament del gimnàs amb una APP

Amb aquesta aplicació els abonats poden consultar els horaris, la disponibilitat de les sales i reservar cita el dia anterior amb total seguretat

Interior del gimnàs de Mont-roig. | Foto: MJG

Mont-roig posa en funcionament una APP per a poder regular l’aforament del gimnàs municipal i el seu funcionament. Amb aquesta aplicació els abonats poden consultar els horaris, la disponibilitat de les sales i reservar cita el dia anterior amb total seguretat. Darrere d’aquesta app està el corredor del Matarranya Team i entrenador Carlos Jávega, el qual va impulsar aquesta iniciativa que “ofereix una rutina interactiva perquè els usuaris puguen consultar la seua rutina i classes virtuals de tonificació, hit, pilates, etc.”

Jávega ha explicat que aquesta aplicació sorgeix durant el tancament de les instal·lacions a causa de les restriccions sanitàries i la preocupació tant dels usuaris com l’Ajuntament de no poder complir els aforaments. En aquest sentit Carlos explicava que tot i que Mont-roig tan sols té 400 habitants “la gent s’està animant molt i ja tenim aproximadament uns cinquanta usuaris que per un poble menut està molt bé i nosaltres estem molt contents d’haver fet un pas i oferir aquest servei”.

Així, els veïns i veïnes de Mont-roig ja poden seguir practicant.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank