Logotips d'organismes oficials

Raúl Guimerá aconsegueix la victòria a la Copa Hard Enduro

La primera prova de la Copa d'Espanya Hard Enduro va tenir lloc al circuit Hard Enduro Pascuel Off Road de La Seu d'Urgell (Lleida)

Guimerá aconseguia la victòria al completar un total de 9 voltes al circuit amb un temps màxim de 3 hores

El pilot de Hard Enduro Junior de Vall-de-roures, Raúl Guimerá aconseguia el passat diumenge 24 de gener la victòria al circuit Hard Enduro Pascuel Off Road de La Seu d’Urgell (Lleida). Era aquesta la primera prova de la Copa d’Espanya Hard Enduro P.16 scratch en aquesta edició 2021.

La prova es va desenvolupar amb unes circumstàncies complicades per l’oratge amb fred i neu i amb el circuit prou enfangat a molts dels seus trams. En aquesta zona propera al Pirineu la situació meteorològica es convertia en tot un hàndicap per als pilots en aquesta prova inaugural de la temporada.

La competició estava distribuïda en dues fases, una celebrada el dissabte amb la classificació cronometrada per a la cursa de diumenge. A la crono, Raúl Guimerá aconseguia la primera posició que li donava dret a eixir també a la primera posició en la cursa del diumenge 24. Bones sensacions les demostrades pel jove pilot de Vall-de-roures a les classificatòries que es plasmaven també diumenge en la cursa final al Pascuet Off Road de La Seu d’Urgell.

blank

En la jornada de diumenge, Raúl Guimerá aconseguia la victòria en aquesta primera prova de la Copa Espanya Junior de Hard Enduro al completar un total de 9 voltes al circuit amb un temps màxim de 3 hores. Va ser el primer classificat traent bones rendes de temps respecte als seus rivals i sumant els 20 punts que el primer classificat obté a la general. Raúl Guimerá manifestava estar content i satisfet pel resultat “en un circuit tècnic i amb les complicacions que la meteorologia presentava el cap de setmana”.

La situació sanitària marcada per la pandèmia de la COVID-19 ha reduït considerablement el nombre de proves a la Copa Espanya Junior. Cal destacar que la cursa inaugural a La Seu d’Urgell es desenvolupava amb totes les mesures de precaució protocol·làries indicades en l’actual situació. Segons apuntava Guimerá “cada pilot només podíem comptar amb tres acompanyants, inclosos mecànics i s’han de seguir tots els protocols sanitaris per evitar contagis durant la competició”.

El pilot de Vall-de-roures continuarà preparant les pròximes cites de la Copa Espanya Junior que per al moment compten amb una pròxima cita a finals del mes de juny a Euskadi o Navarra, faltant definir encara part del calendari afectat totalment per la pandèmia. El debut a la temporada per a Raúl Guimerá no ha pogut ser millor amb aquest brillant resultat obtingut al Pascuet Off Road de La Seu d’Urgell (Lleida) aconseguint la primera posició a la Copa Espanya.

blank

REDACCIÓ
blank Mitjans blank