Logotips d'organismes oficials

La pluja no pare la marxa senderista de Calaceit

La ruta circular va eixir i va acabar a l'ermita de Santa Ana

Video Thumbnail
Ruta senderista calaceit santa ana comarca
La Comarca del Matarranya va organitzar per a la jornada del passat diumenge una nova marxa senderista, en esta ocasió pel terme de Calaceit. Tot i el mal temps la gent es va animar a recórrer els 12 km de la ruta circular que va eixir i va acabar a l'ermita de Santa Ana i que va passar pel jaciment

La Comarca del Matarranya va organitzar per a la jornada del passat diumenge una nova marxa senderista, en esta ocasió pel terme de Calaceit. Tot i el mal temps la gent es va animar a recórrer els 12 km de la ruta circular que va eixir i va acabar a l’ermita de Santa Ana i que va passar pel jaciment iber de ‘Els Castellans’, el ‘Mas de l’abogat‘ i la carrasca del ‘Mas del Xiprer’. Unes cinquanta persones van recórrer sota una pluja intermitent els encants naturals i patrimonials que amaga este municipi matarranyenc.

Les marxes senderistes són de les activitats que últimament més ha anat programant la Comarca, ja que per les seues característiques s’adapten molt bé a les restriccions anticovid. S’han fet eixides a les Roques del Masmut de Pena-roja, als estrets d’Arnes i esta última de Calaceit. I la gent, principalment veïns de la comarca, responen molt bé a esta mena de propostes esportives completant en la majoria dels casos les places oferides.

En esta ocasió, els senderistes van gaudir d’uns paisatges naturals espectaculars, ara plens de color amb l’esclat de les flors primaverals. La ruta es va allargar més de 4 hores i els caminants van acabar amb les botes ben brutes de fang, però amb la satisfacció de completar la marxa malgrat les inclemències meteorològiques.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans