Logotips d'organismes oficials

Raúl Guimerá acabe segon a l’enduro celebrat a Astúries

Tuña va ser la segona prova puntuable de la Copa TT 4 estaciones. El jove pilot del Matarranya va ser segon a la categoria enduro C2 i va fer el 5º millor temps a la general

Raúl Guimerá va aconseguir pòdium en la seua categoria. | Foto: NDM

La passió per l’enduro es va reprendre este cap de setmana al municipi asturià de Tuña, on es va celebrar la segona prova puntuable per a la Copa TT 4 estaciones. Una carrera que va tindre representació del Matarranya. Allí va estar Raúl Guimerá, que es va trobar molt bé damunt de la Sherco, i que en la categoria de enduro C2 va acabar en segona posició, a uns 10 minuts del primer classificat però traient-li més de 30 minuts al tercer classificat. I no sol això. A la general Guimerá va acabar en 5ena posició, tot i la caiguda que va patir en un moment de la prova.

Guimerá va explicar que «anàvem a Astúries a córrer la segona prova puntuable de la Copa TT 4 estaciones. I he de dir que estic molt content per resultats. Vaig fer pòdium a la categoria que estic inscrit, i vaig quedar entre els 5 primers a la general entre els 300 pilots que van assistir a la carrera. Per tant, molt content». Dissabte es va fer una crono per a determinar la graella d’eixida. Guimerá va fer el tercer millor temps de la crono, cosa que li permetia eixir a la carrera des d’una posició privilegiada. En relació a la carrera, el pilot del Matarranya va recalcar que «havies d’eixir amb molt de cap, perquè teníem per davant 35 quilòmetres per volta. No pots eixir d’inici a donar-ho tot, perquè són bastantes hores de carrera i al final la duració de la carrera et passe factura i no pots aguantar ni la moto. Són carreres de constància, de no fallar i tindre pocs errors». Guimerá va eixir molt ben col·locat de l’inici, encara que va a la primera volta va tindre una forta caiguda. «Vaig agarrar una pedra amb la roda de davant, vaig tindre una caiguda una mica fea i vaig xafar un parell de coses. Però no va ser res i vaig poder continuar».

En relació a les possibilitats d’endur-se la victòria, Raúl Guimerá va destacar que «en un punt de la trialera vaig veure al primer classificat allí davant. Però es va crear una mica de tap, estàvem tots parats i en sortir del tap ell es va escapar i no vaig tindre opcions d’atrapar-lo. Tot i això, estic molt content de la carrera que vaig fer». De cara a la pròxima setmana, Raúl Guimerá canviarà de moto i pujarà a una moto de trial. I és que en uns dies tenim Campionat d’Aragó de Trial a Foz Calanda.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans