Logotips d'organismes oficials

La temporada 2021/22 començarà amb un derbi entre Massalió i el Valderrobres CF

La Federació Aragonesa de Futbol ha publicat el calendari per a la nova temporada. 10 equips competiran a Primera Regional per un ascens que es jugarà en fase final

Massalió va jugar este cap de setmana contra el Valdealgorfa. | Foto: MMB

La Federació Aragonesa de Futbol va publicar el divendres el calendari de la nova temporada futbolística. Després d’un any i mig sense futbol al territori, la competició per als equips del Matarranya, emparellats en el grup IV de la Primera Regional, es reprendrà el pròxim 19 de setembre. I el calendari ens ha regalat un derbi per a la primera jornada. En concret, el partit entre el Massalió i el Valderrobres. Per la seua part, el Calaceit debutarà a casa contra el Valdealgorfa. Finalment, tot i que s’especulaven més equips en el retorn del futbol regional, el grup IV d’esta Primera Regional només estarà conformat per 10 equips. Als tres equips del Matarranya i al mencionat Valdealgorfa s’hi afegeixen Torrecilla, Chiprana i Samper entre equips del Baix Aragó, i els tres equips de la capital provincial. I és que enguany tindrem tres desplaçaments llargs contra Teruel B, Atlético Teruel i FuenSport.

Per tant, la lliga regular tindrà un total de 18 jornades. La lliga començarà el dia 19 de setembre i l’última jornada se celebrarà el pròxim 13 de febrer. Ara bé. L’emoció s’allargarà unes setmanes més, perquè els quatre millors equips de la lliga regular es jugaran l’ascens a la Regional Preferent entre ells. Els altres sis equips disputaran una lliga de primavera. Al marge del derbi entre Massalió i Vall-de-roures i el partit del Calaceit contra Valldesgorfa, durant la primera jornada de lliga també tindrem un Teruel B contra el Samper, un Chiprana contra Teruel Atlético, i un Torrecilla contra el FuenSport. Pel que fa als altres derbis entre els equips del Matarranya, destacar que a la jornada 4, prevista per al 10 d’octubre, es viurà el partit entre el Valderrobres i el Calaceit. L’altre derbi entre equips del Matarranya enfrontarà Massalió i Calaceit durant la jornada 7, prevista per al 7 de novembre.

Al llarg d’estes setmanes, els equips del territori estan perfilant les seues plantilles i estan fent els últims partits de pretemporada.

R. LOMBARTE
Mitjans