Logotips d'organismes oficials

Una exhibició d’skate extrem impressione a Arenys de Lledó

Els patinadors van baixar a velocitats de fins a 60km/h per la carretera del poble

Video Thumbnail
Una exhibició d'skate extrem impressione a Arenys de Lledó
Arenys de Lledó va viure una impressionant exhibició de descens en skate. Els patinadors van baixar a velocitats de fins a 60km/h per la carretera del poble. Una proposta que va sorprendre i va agradar molt als veïns de la localitat per la seua espectacularitat i risc. I és que la desena de patinado

Arenys de Lledó va viure una impressionant exhibició de descens en skate. Els patinadors van baixar a velocitats de fins a 60km/h per la carretera del poble. Una proposta que va sorprendre i va agradar molt als veïns de la localitat per la seua espectacularitat i risc. I és que la desena de patinadors professionals van aprofitar al màxim arribant a velocitats de vertigen i fins i tot tenint alguna que una altra sortida de la carretera.

Durant el dissabte a la tarda i diumenge al matí es van poder veure diferents tipus de modalitats, la majoria van baixar amb els típics monopatins, però també es van veure skates més grans on el patinador anava estirat sobre la taula i un altre que baixava amb patins en línia. L’objectiu d’este jove esport consistix a aconseguir la màxima velocitat de baixada i fer el millor temps.

L’esdeveniment va estar organitzat per l’empresa Gestió i esports, la seua gerent Dolors Ferrer, va destacar la importància d’este tipus d’activitat per “donar a conèixer l’esport i donar el primer pas perquè l’any que ve la d’Arenys puga ser una prova puntuable per al campionat d’Espanya i el de Catalunya“.

En este tipus d’esports són imprescindibles els grans desnivells per agafar velocitat i els pobles de muntanya com Arens són perfectes per a esta activitat. Xavi Cortés, l’alcalde de la localitat, es va mostrar molt satisfet amb el desenvolupament de l’exhibició “ens dirigim a la població, sobretot als més joves, per demanar voluntaris i tots van respondre molt favorablement i amb ganes de xalar i veure un bon espectacle.

Paral·lelament, al poble veí de Queretes es va organitzar un campus de patinatge artístic i exhibició de la mà també de Gestió i esports, una empresa que s’ha marcat com a objectiu difondre l’esport sobre rodes al Matarranya.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans