Logotips d'organismes oficials

Victoria i liderat per al Valderrobres (1-4), i derrota del Calaceit a casa (0-2)

Una de cal i una d'arena per als equips del Matarranya, que per a la pròxima jornada jugaran entre ells a Sant Roc. Massalió no va jugar

Moment del partit que van disputar Calaceit i Teruel Atlético (0-2). Foto: R. Lombarte

Una de cal i una d’arena per als equips del Matarranya en la jornada 3 de Primera Regional. Per un costat, Calaceit va patir la primera derrota de la temporada a casa (0-2). Ho va fer contra un Teruel Atlético molt efectiu a dalt, i que va tindre en les botes del seu punta les ocasions més clares del partit. Calaceit també va tindre les seues ocasions, però va anar pràcticament tot el partit a remolc. I és que els visitants van obrir el marcador molt prompte. El ‘9’ del Teruel, a la primera que va tindre, la va ficar dins (0-1). Just s’havien jugat 10 minuts de partit. Calaceit, que té molta pólvora a dalt, no va estar fi en els últims metros. Per la seua part, el Teruel va estar bastant encertat i molt segur en defensa. A la segona part els locals van seguir buscant el gol. Però cada vegada va costar més arribar a la porteria visitant. El partit es va trencar al tram final, i en una contra molt ben conduïda, el Teruel va sentenciar (0-2).

Per la seua part, Valderrobres va sumar la segona victòria consecutiva i els 3 punts li valen per a ser el líder de la categoria (1-4). Victòria contundent contra Torrecilla en un camp molt reduït i que de seguida es generen ocasions de gol. Valderrobres va matar el partit a la primera part. Óscar va obrir el marcador als 10 minuts de partit gràcies a un rebuig. I en dos jugades a pilota parada, Espallargas i Víctor van fer dos gols més que pràcticament sentenciaven el partit (0-3). De fet, els visitants van tindre alguna ocasió més a la primera part que no van entrar de miracle. Canvis a la segona part. Valderrobres va retirar un jugador que tenia targeta groga per a evitar imprevistos. Alberto va matar als 15 minuts de la segona part (0-4), que va ser contestat pel Torrecilla uns minuts més tard. Els últims minuts de partit, i a causa de la pluja, van ser impracticables.

Per la seua part, Massalió va tindre esta setmana jornada de descans. De cara a la pròxima jornada tindrem derbi del Matarranya. Valderrobres i Calaceit es trobaran a les instal·lacions de Sant Roc en un partit que segurament serà apassionant. Per la seua part, Massalió jugarà a casa contra el Chiprana.

R. LOMBARTE
Mitjans