Logotips d'organismes oficials

Sergi Sánchez acabe 3er en la ‘Hojas Muertas’ celebrada a Montalbán

El ciclista del Matarranya va competir en la categoria reina de BTT, de 62 quilòmetres i 1.500 metros de desnivell

El ciclista del Matarranya Sergi Sánchez va pujar al pòdium en la carrera celebrada el passat 3 d’octubre a Montalbán. La població minera va acollir la Hojas Muertas, una prova que integre diferents competicions ciclistes i de trail i que va concentrar a desenes d’esportistes. Sergi va córrer en la cross country marathon, una prova de 60 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell acumulat, i va creuar la línia de meta fent el tercer millor temps de la carrera, fent 2:48:26 hores. La primera posició va ser per a Fernando Benavent, seguit del ciclista Nico Ponz, d’Alcanyís.

Sergi Sánchez va concretar que «la carrera em va agradar molt». Un recorregut que, en certa manera, «em va recordar al camí de Formenta de Beseit», però sense tant de bosc. Pel que fa a la carrera, Sergi va recalcar que «vaig ser una mica descuidat. Pensava que aniríem tots en grup i no em vaig descarregar el track». Per sort, «no em vaig perdre en cap moment, i tot el recorregut estava perfectament senyalitzat». Sergi es va mostrar molt content de com va anar tot, sent la carrera a Montalbán «el primer pòdium que faig».

Pel que fa a la trajectòria competitiva, Sergi Sánchez és un gran amant del descens i l’enduro de bicicleta, i des de l’any passat està competint també en esta categoria de cross country. De fet, apunte que «enguany he participat als Pedals de Foc i he fet dos carreres més». Paral·lelament, també ha corregut la Copa Catalana d’enduro i ha assistit a l’europeu.

Ambaixadors sobre rodes
Precisament, Sergi Sánchez és una de les persones que estan darrere del perfil Wild Track Matarranya, molt present a les xarxes socials, el qual està preparant alguna sorpresa al nostre territori de cara al pròxim any. Al respecte, Sergi va destacar que «darrere de Wild Track Matarranya estem bastantes persones». Un projecte que busque promocionar el territori. I ho fa «portant el nom de Matarranya a la resta del món». Una ferramenta per a promocionar el territori «allí on anem a competir». D’alguna manera, «fent d’ambaixadors del Matarranya».

En relació a Wild Track Matarranya, Sergi Sánchez va apuntar que «volem donar una major visibilitat de les possibilitats que té el ciclisme a casa nostra». A nivell ciclisme, «el Matarranya no hem arrencat encara, és un territori inhòspit». Wild Track Matarranya es categoritze per a persones apassionades pel cross country, el mountain, bicicleta d’enduro i la modalitat de carretera. I a través d’imatges i de vídeos, no sol promocione i done a conèixer el territori de portes enfora, sinó que al mateix temps visibilitze racons que ni els mateixos veïns del territori coneixen.

R. LOMBARTE
Mitjans