Logotips d'organismes oficials

Calaceit assalta San Roque i suma una soferta victòria contra le Valderrobres en el derbi (0-1)

Per part seua, Massalió va sumar la primera victòria de la temporada davant el Chipriana

La defensa del Calaceit, tallant una jugada de perill. | Foto: R. Lombarte

El Calaceit va assaltar el camp de San Roque i va sumar la primera victòria a domicili de la temporada en l’últim derbi del Matarranya (0-1). Victòria per la mínima contra el Valderrobres en un xoc equilibrat i que es va viure amb molta intensitat, tant en el camp com en les graderies. I és que sobre el verd es van trobar dos equips amb dinàmiques molt diferents. Un Valderrobres que venia de golejar al Torrecilla, i un Calaceite necessitat de gol que queia en el seu últim partit a casa. Partit molt seriós el que es va viure en la capital del Matarranya i que es va resoldre per alguns detalls. El partit va tenir major domini dels locals, que van retenir més la pilota, però els va faltar pausa en els últims metres. Calaceit va esperar enrere, buscant la pegada dels seus davanters. Amb un tret llunyà, Manero va avançar als visitants a inicis del segon acte. Valderrobres va estrènyer en esta segona meitat, fins i tot amb avantatge numèric per la doble groga de Balleta. Calaceit va plantejar un partit molt sòlid en defensa que li va donar resultat.

Per part seua, Massalió va sumar la primera victòria de la temporada davant un rival que ja coneixia de la pretemporada. Victòria per als del Matarranya (3-1) davant Chiprana gràcies als punts d’Alejandro i Juanmi en els primers 25 minuts, i que va arrodonir Popa mancant 15 minuts (3-0). En el tram final del partit, Chiprana va fer el punt de l’honor. Victòria molt important per al Massalió, la primera de la temporada. Els altres dos partits que ha jugat els ha acabat empatant, però en tots dos ha anat per davant en el marcador.

La jornada 3
La setmana prèvia vam tenir una de calç i una de sorra per als equips del Matarranya. D’una banda, Calaceit va sofrir la primera derrota de la temporada en el seu estadi (0-2) davant un Teruel Atlètic molt efectiu a dalt i que va tenir en les botes del seu davanter les ocasions més clares del partit. Calaceit va tenir les seues ocasions, però va ser gairebé tot el partit a remolc. De fet, els visitants es van avançar 10 minuts després, circumstància que van aprofitar per a jugar còmodes i esperar alguna contra per a castigar el rival. El partit es va trencar en els minuts finals. En una contra molt conduïda, el Teruel va sentenciar el xoc (0-2). Per part seua, Valderrobres va sumar una gran victòria davant el Torrecilla en la jornada 3. Triomf contundent (1-4) que va deixar sentenciat en la primera meitat. Óscar va obrir el marcador en els primers minuts. En dos jugades a pilota parada, Espallargas i Víctor sentenciaven el xoc a la mitja hora de joc (0-3). Valderrobres encara va tenir alguna ocasió més abans del descans. En la segona meitat, Alberto va posar el quart del Valderrobres, mentre que el Torrecilla va fer el de l’honor en una distracció visitant. Per part seua, Massalió va tenir jornada de descans.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans