Logotips d'organismes oficials

Victòria suada del Valderrobres contra Valldesgorfa (1-0) en la lluita per l’ascens

Massalió i Calaceit empaten sense gols en un partit igualat, de molt de públic i que s'hagueren pogut endur els dos equips

Moment del partit entre el Valderrobres i el Valdealgorfa de l'última jornada. Foto: R. Lombarte

El Valderrobres ha sumat en la segona jornada de lliga una suada i important victòria contra el Valldesgorfa. Merescuda victòria per la mínima (1-0) en un partit que, tot i que no es va veure perillar, va tocar patir fins al final. Va ser el conjunt local qui va portar la dinàmica de joc. Va crear més que el rival, va generar més ocasions de perill i finalment va obtindre el premi. Va ser en una jugada d’estratègia només tornar del descans. El gol, obra de Vives. Tot i això, el conjunt local va tindre bones ocasions per a marcar a la primera part o per a arrodonir la victòria als primers compasos de la segona part. Però el futbol és així, i va tocar patir fins al final. Tot i això, victòria contra un Valldesgorfa que tenia agarrada la medida al rival, i que a la lliga regular va superar al Valderrobres tant en el partit d’anada com en el de tornada. Un partit que es va jugar a les 4 de la tarde, i que va destacar per molta presència de públic, una dinàmica que s’ha anat repetint durant tota la temporada. D’aquí a uns dies, el Valderrobres que viatge al camp del Teruel Atlético, màxim candidat a pujar de categoria, on s’intentaran esgarrapar punts per a lluitar per l’ascens.

Per la seua part, Massalió i Calaceit van disputar un intens derbi entre equips del Matarranya en esta Copa Primavera. Partit que es va viure amb molta emoció, amb molt de públic de les dos aficions a la grada, però que finalment va acabar com va començar. Partit sense gols (0-0) i de molt poc futbol, que no contente ni als uns ni als altres, sobretot perquè esta copa que disputen els dos equips del Matarranya serà curta i es pot resoldre per detalls. Un partit molt rocòs, poc vistós i amb poques ocasions de perill, i del qual els dos equips van marxar mal contents perquè no van desplegar el seu futbol. Amb este empat, Massalió sume el primer punt de la copa, mentre que Calaceit se situe com a líder provisional amb 4 punts. El partit entre Torrecilla i Samper de la jornada 2 està aplaçat per al primer de maig.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans