Logotips d'organismes oficials

El Calaceit s’emporte la Copa Primavera després de superar el Torrecilla (3-5)

La població del Baix Aragó va viure una final de copa vibrant. Molts veïns de Calaceit van acompanyar l'equip i van omplir les grades

L'equip va celebrar esta Copa Primavera acompanyat de molts aficionats del Calaceit. Foto: NDM

El Calaceit ha tancat la temporada de lliga amb una gran alegria, després d’endur-se la Copa Primavera en una vibrant final contra el Torrecilla (3-5). L’equip entrenat per Rafa Boira va sumar una importantíssima victòria davant un rival digne i que en cap moment va acatxar els braços. El Calaceit va saltar al camp molt posat al partit, i després d’una gran primera part, l’equip del Matarranya pràcticament van sentenciar la final. Els visitants van obrir el marcador als primers minuts de joc gràcies al gol de Puchol, si bé Torrecilla es va reposar i va empatar en la jugada posterior. Tot i això, Calaceite va desplegar el seu futbol, i Enrique va tornar a avançar els visitants. Youssef, que ja va donar molta guerra a l’últim derbi davant Massalió, va perforar la porteria rival en dos ocasions (1-4). Tot i això, el Torrecilla no va perdre el color al partit, i com ja va passar en l’últim partit entre els dos equips, va reduir distàncies en els últims minuts (3-4). Amb l’equip local a la desesperada, Ionel va sentenciar la final i va donar la Copa Primavera al Calaceit.

Calaceit va celebrar este títol al camp del Torrecilla, després d’una temporada digna. Campions de Copa i a les portes de jugar la Lliga d’Ascens, bitllet que se li va escapar en l’últim viatge a la capital provincial. Jugadors i cos tècnic van celebrar esta victòria i la Copa Primavera acompanyats de la seua afició, perquè van ser moltíssims els seguidors i els veïns de Calaceit els que van omplir les grades de Torrecilla. Amb este partit, es done per acabada la temporada de Primera Regional. Una campanya una mica estranya, amb una lliga regular d’escassos 11 equips, i amb un Teruel Atlético que ha pujat de categoria per mèrits propis. De fet, a la Lliga d’Ascens només va punxar a l’última jornada, quan ja tenia l’ascens assegurat, i davant un Valderrobres que va voler tancar la temporada amb una última alegria davant la seua afició (3-2). Per la seua part, Massalió s’ha desinflat en el tram final de temporada, i va tancar la campanya amb una derrota a casa contra el Samper. Chiprana és l’únic equip que encara s’està jugant alguna cosa, perquè durant estos dies es dispute la plaça d’ascens. Paral·lelament, Maella i Calanda tornaran el pròxim curs al Futbol Regional, mentre que Albalate no s’assegure la continuïtat del projecte.

R. LOMBARTE
Mitjans