Logotips d'organismes oficials

Més de 200 esportistes omplen el pavelló de Vall-de-roures en el retorn del Voleibol

La competició es va allargar durant tot el dissabte i va reunir a 16 equips entre categories infantil i cadet

Video Thumbnail
Més de 200 esportistes omplen el pavelló de Vall-de-roures en el retorn del Voleibol
Més de 200 jugadores i jugadors van omplir este dissabte les instal·lacions del pavelló de Val-de-roures, on es va viure el IV Campionat de Vòlei del Matarranya. 16 equips entre les categories infantil i cadet procedents de diferents barris i localitats de Saragossa i de les Terres de l'Ebre, així c

Més de 200 jugadores i jugadors van omplir este dissabte les instal·lacions del pavelló de Val-de-roures, on es va viure el IV Campionat de Vòlei del Matarranya. 16 equips entre les categories infantil i cadet procedents de diferents barris i localitats de Saragossa i de les Terres de l’Ebre, així com els equips de l’IES Matarranya, van protagonitzar una competició que es va allargar tot el dia. Carlota Bellosta, que és una de les entrenadores del Vòlei del Matarranya, va explicar que «és el primer campionat que celebrem a la població després de la pandèmia», el qual va tindre una generosa resposta que constate les ganes que tenien els clubs de participar en un campionat. La jornada, dividida en categoria cadet i categoria infantil, va començar a primera hora del matí i es va allargar ben entrada la tarde, amb quadrangulars a un set de 25 punts al matí i la tarde dedicada a la fase final.

Des de l’organització van destacar el bon rotllo i el gran ambient que es va viure durant dissabte, i Bellosta va explicar que «al Matarranya estem molt contentes de la bona acollida que té esta proposta». De fet, “en estos moments tenim el número més gran de jugadors de la nostra història». I és que, tot i la pandèmia, la joventut del Matarranya van continuar entrenant-se. Una disciplina esportiva, el voleibol, que va nàixer fa uns anys amb Carlota Bellosta i Maribel Sanz, professores d’Educació Física de l’IES Matarranya, amb l’objectiu de «potenciar un esport d’equip més enllà del futbol. El voleibol és un esport molt interessant», perquè “és un esport d’equip però amb una gran responsabilitat individual», va defensar Bellosta. De cara als pròxims anys, i com a repte més immediat, el Vòlei del Matarranya s’ha marcat seguir creixent una mica més i crear una figura de club esportiu.

R. LOMBARTE / E. MARÍN
Mitjans