Logotips d'organismes oficials

Carlos Jávega guanya la modalitat de carrera llarga de 24 km a la Trail de Vall-de-roures

Una carrera amb 3 modalitats en la qual els corredors entraven dins d'una història medieval titulada 'Conquesta la corona!'

Video Thumbnail
Carlos Jávega s'endú la modalitat de carrera llarga de 24k al Trail de Valderrobres
Una marxa senderista de 12km, una carrera curta de 14 i la llarga de 24km titulades Guerrerxs, Caballerxs i Temparixs respectivament han estat els tres recorreguts als quals les 280 persones participants podien apuntar-se. Carlos Jávega ha estat el guanyador de la 24k i Enric Caballé de la curta, en

Una marxa senderista de 12km, una carrera curta de 14 i la llarga de 24km titulades Guerrerxs, Caballerxs i Temparixs respectivament han estat els tres recorreguts als quals les 280 persones participants podien apuntar-se.

Carlos Jávega ha estat el guanyador de la 24k i Enric Caballé de la curta, en una competició que ha ningú ha deixat indiferent. “Volíem que tingués una història, i era heretar la corona del rei de Vall-de-roures, encara que no hi ha evidències que aquí hi hagi hagut rei”, comenta Javier Arias, organitzador de Trail Valderrobres, al que afegeix que “la gent jugant es diverteix més i ha estat el nostre toc de donar-li personalització a la carrera”.

Un trail al més pur estil scape room que ha estat tot un èxit. 280 han estat els participants, que a més la carrera s’han trobat alguna prova de superar. “Vam haver d’ampliar places per als últims inscrits, els últims dies podríem haver ampliat més però per tema de logística, samarretes, ambulàncies, assegurances,… no vam poder”, aclarix Javier. Entre els premis, pernils i espatlles, dessuadores, espases i unes corones molt especials fetes a mà pel ferrer de Vall-de-roures i decorades per ATADI.

Darrere de tota esta organització, Javier Arias i Gemma Lleixà, amb l’ajuda de l’Ajuntament de Vall-de-roures, els kintos del municipi i més de 60 voluntaris provinents de diferents localitats, han realitzat una jornada esportiva que ha estat tot un èxit, la qual s’ha complementat amb una batucada per a rebre als corredors i un gran dinar en el pavelló municipal. I és que a la comarca del Matarranya cada vegada està més assentat l’esport de muntanya. Este cap de setmana, només a Vall-de-roures s’ha calculat un impacte d’unes 600 persones.

ISABEL APARICIO
Mitjans