Logotips d'organismes oficials

Els equips del Matarranya guanyen per golejada en la tercera jornada de lliga

Calaceit va superar de forma contundent al Calanda (5-2) i se situe segon a la classificació. El CF Valderrobres sume la primera victòria de la temporada (6-1) contra Híjar

El Valderrobres es va enfrontar a casa contra el Híjar. | R. Lombarte

Jornada plàcida la que van tindre el Calaceit i el Valderrobres en l’última jornada de lliga. Els dos equips del Matarranya que militen a Primera Regional van guanyar de forma contundent i a casa. Per un costat, el Calaceit va superar en un partit animat el Calanda (5-2). Molts gols a Calaceit, si bé la primera part va acabar en victòria per la mínima dels locals (1-0). El partit es va trencar a la segona part. Tot just disputats 5 minuts, els locals havien ampliat distàncies (3-0), però el Calanda no va perdre el color al partit, i va reduir diferències en dos ocasions (4-2). En els últims compassos del partit, Borja va posar la maneta per als del Matarranya. Golejada gràcies als gols d’Abdesslam, Sergi Prats i Boira. Segona victòria per al Calaceit, que ha sumat a les tres jornades de lliga que s’han disputat, i que gràcies als seus 7 punts s’ha col·locat en segona posició, únicament superat per Alcanyís, que és el líder de la categoria després de sumar 9 de 9.

Per la seua part, el CF Valderrobres va sumar la primera victòria de la temporada en la tercera jornada de lliga. Ho va fer a casa i davant un Híjar que es va veure superat per la intensitat en què van saltar al camp els jugadors locals. Valderrobres va obrir el marcador a la primera jugada de partit, i al marcador figurava un clar 5-0 quan s’havien disputat escassos 25 minuts de partit. De fet, els del Matarranya van fer molt de mal per les bandes, aprofitant la velocitat dels jugadors de dalt. Javi va obrir el marcador al minut 1. Bogdam, Fintan en dos ocasions i Óscar es van sumar a la festa. Híjar va reduir distàncies a la primera part, en una jugada embolicada i on la defensa del Valderrobres va fallar per dalt. La segona part va ser de tràmit a Sant Roc. Torné, que va eixir al camp a la segona part, va posar el definitiu (6-1) als últims compassos de partit. Amb esta victòria, Valderrobres puge a la 5ena posició, sumant 4 punts.

R. LOMBARTE
Mitjans