Logotips d'organismes oficials

Sergi Sánchez es corone a la ultramarató ‘Masadas de Ejulve’

El ciclista del Matarranya és campió d'Aragó a la categoria M30 i acabe tercer a la Copa d'Espanya de la mateixa modalitat

El ciclista Sergi Sánchez va travessar la línia de meta signant un temps de 12.08:05 hores. | Foto: NDM

El passat dissabte 22 d’octubre, la comarca d’Andorra-Sierra de Arcos va acollir la XII BTT Masadas de Ejulve. Es tracte d’una prova ciclista que integre quatre modalitats de carrera, puntuable per al Campionat d’Aragó i la Copa d’Espanya de BTT Ultramarató, i que va comptar amb la presència de Sergi Sánchez. El ciclista del Matarranya va superar els 160 quilòmetres de recorregut i 4.900 metres de desnivell positiu en un temps de 12:08:05 hores, cosa que el consagre com a campió d’Aragó en categoria Màster 30 i tercer en la mateixa categoria de la Copa d’Espanya. Sánchez no va amagar la satisfacció després de superar la línia de meta. «Al llarg de la meua- trajectòria he participat en diverses proves d’ultramarató. I esta ha estat, amb diferència, la més dura. Dotze hores molt divertides sobre la bicicleta, recorrent un territori molt inhòspit, però molt bonic. Vaig patir moltíssim, però ha estat una experiència brutal», va destacar Sánchez.

En la categoria masculina absoluta, la línia de tall la van superar 22 ciclistes, firmant el millor crono Brandan Márquez, que va creuar meta fent 9:49:15 hores. El van acompanyar al podi Raúl Castrillo i Álvaro Nieto. En categoria femenina, el tall el van superar sis ciclistes, sent la més ràpida, i amb 14 minuts d’avantatge per damunt de la segona, Cristina Morán. La van acompanyar al pòdium Aida Beteta i Marta Ballesteros. Sobre el recorregut que va dissenyar l’organització, Sánchez va afegir que «havíem de superar una etapa de 160 quilòmetres, amb sortida i meta a Ejulve, i que recorria altres poblacions, entre elles Estercuel o Gargallo». Un autèntic trencacames, amb unes pujades molt exigents i de molt recorregut de pedra solta. Una carrera «molt dura, que et demane estar preparat, tant físicament com mentalment, encara que jo em prenc les carreres com una aventura. Vaig a competir, però sobretot a passar-m’ho bé i a conèixer gent», va sentenciar Sergi Sánchez.

R. LOMBARTE
Mitjans