Logotips d'organismes oficials

Valderrobres i Calaceit tanquen l’any 2023 en un empat a casa

L'equip Femení-7 va golejar L'Ampolla (8-1) i encetarà l'any contra La Cava B a domicili

El Valderrobres no va passar de l'empat (1-1) contra l'Utrilles. | Foto: R. Lombarte

La lliga de Futbol Regional es pren un descans per les Festes de Nadal, i els equips del Matarranya se n’han anat de vacances sumant un empat en els seus corresponents partits a casa. Calaceit es va haver de conformar amb 1 punt contra el Maella (2-2) en un partit vibrant. L’equip visitant va obrir el marcador en els primers compassos de partit, però el Calaceit li va saber donar la volta. Els gols de Jesús i d’Abdesslam des del punt de pena van situar els locals per damunt del marcador (2-1). En la segona part, Maella va empatar. Per la seua part, Valderrobres es va haver de conformar en un empat (1-1) contra un dels equips modestos de la categoria. L’Utrilles va obrir el marcador només començar la segona part, encara que el Valderrobres es va sobreposar al gol en contra molt ràpid de la mà d’Óscar. Tot i la insistència contra la porteria rival, el marcador no es va moure.

Disputades onze jornades, i pendents d’algun partit aplaçat per culpa de l’aigua, com el del Valderrobres contra el Torrecilla, ara mateix Alcanyís B és el líder sòlid de la categoria, sumant 29 dels 33 punts en joc. En la zona noble de la categoria estan els dos equips del Matarranya. Ara mateix, i en un partit pendent, el Valderrobres va segon, sumant 19 punts, i empatat a punts amb Fuensport. Per la seua part, Calaceit va 6è i sume 17 punts. De fet, i exceptuant la primera plaça, amb un líder molt consolidat, i la zona baixa, amb equips molt despenjats, les posicions de mitja taula estan molt ajustades. Dels 19 punts del Valderrobres als 16 punts del Samper apareixen 7 equips. La lliga es reprendrà el pròxim 8 de gener, després de Reixos. Valderrobres jugarà a casa contra l’Sportin Alcanyís. Per la seua part, Calaceit viatjarà al camp del Teruel B.

Qui va tancar l’any amb victòria, i de quina manera, va ser l’equip Femení-7 de l’escola de Futbol Base de Valderrobres. Victòria contundent de les xiques (8-1) contra L’Ampolla en un partit que no va tindre color. Els gols de Bárbara (3) i Ara (3) a la primera part van decantar el partit per a les locals, que van abaixar marxes a la segon part. Encara així, un gol en pròpia meta i un altre de Rocío, van arrodonir la golejada per a les del Matarranya, que obriran l’any en el partit a domicili contra La Cava B. De moment l’equip Femení-7, i després d’haver disputat 8 partits, sume un total d’11 punts, gràcies a les victòries contra L’Ampolla, el Jesús i Maria i el Remolins Bítem. A dia d’avui, els 11 punts que ha sumat en el que portem de lliga els ha tret dels partits a casa. Ara, cal consolidar el grup i començar a sumar en els partits de fora.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans