Logotips d'organismes oficials

Mont-roig s’assegure més de 150 assistents en una nova edició de la San SilvesTrail

La iniciativa se celebrarà l'últim dia de l'any i el punt de trobada serà la zona del pavelló. S'ha dissenyat una 6k, una 3k i diferents carreres infantils. Premis als millors corredors i al disfraç més original

Enguany, Mont-roig repetirà experiència i premiarà els millors corredors i també els millors disfrassos. | Foto: R. Lombarte

Mont-roig ho té tot preparat per albergar la segona edició de la San SilvesTrail. El pròxim 31 de desembre, i per a tancar l’any, la població del Matarranya aplegarà una programació esportiva molt entretinguda i participativa. A través de l’ajuntament, el Matarraña Team i el projecte KM por un sueño que lidere l’esportista Carlos Jávega, s’han preparat diferents distàncies i modalitats de carrera. La gent que estigue interessada es pot apuntar a través de la plataforma 9hsports.cat. De moment, i a falta de més d’una setmana per a tancar l’any, s’han inscrit més de 150 persones. L’any passat ja es va viure una primera San SilvesTrail, i l’experiència va ser molt satisfactòria. Enguany tindrem una 6k, una 3k i diferents carreres infantils, i seguint la línia de l’any passat hi haurà moltes sorpreses i premi al disfraç més original.

Carlos Jávega és la persona coordinadora d’esta proposta, i va explicar que «pràcticament ho tenim tot. El format serà similar al de l’any passat». El punt de trobada serà l’entorn del pavelló i MonSport, i les carreres començaran a partir de les 10:30 del matí. «Tindrem una carrera llarga de 6k, una carrera curta de 3k, i també hem incorporat una marxa senderista que farà el mateix recorregut que la carrera llarga», va concretar Jávega. També «tindrem les carreres dels xiquets, que és una de les coses més interessants perquè és un bon complement per a l’Escola de Trail i són un públic molt agraït». La previsió és que esta segona San SilvesTrail sigue una festa, ja que de moment s’han apuntat més de 150 persones, de les quals 90 estan repartides entre la carrera i la marxa senderista 6k.

Des de l’organització van recalcar que «el feedback de l’any passat va ser molt bo», i això els anime a seguir apostant per esta iniciativa. Una proposta a la qual el públic també ha respost molt bé. I és que en l’edició d’enguany, i a falta d’uns quants dies per tancar inscrits, s’ha apuntat tanta gent com en la Sant Silvestre de l’any passat. A la San SilvesTrail de Mont-roig trobes diferents perfils de participants. Per un costat «trobem aquells corredors que van a competir i que volen fer una bona marca». Però per un altre, «estan tots aquells que vénen a passar un matí amable, van disfressats o acompanyats d’amics». D’aquí que, seguint la línia de la passada edició, es premiarà les millors marques però també els millors disfrassos. Per assistir a la carrera, cal inscriure’s als formularis virtuals que s’han obert per a l’ocasió.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans