Logotips d'organismes oficials

Calaceit recupere el camí de la victòria contra Calanda (0-2) i Valderrobres no passe de l’empat a Híjar (0-0)

Els de la capital comarcal recuperen la segona posició gràcies als 3 punts que van sumar contra Torrecilla en el partit que es va recuperar fa dos setmanes

Imatge d'arxiu del derbi que van protagonitzar Valderrobres i Calaceit fa unes setmanes. | Foto: R. Lombarte

Este diumenge es va reprendre la lliga regular del Futbol Regional, després d’una setmana de descans que va servir per a recuperar els partits suspesos. Jornada de dolç per al Calaceit, que va recuperar el camí de la victòria gràcies a una important victòria a l’estadi de l’últim classificat (0-2). Sergi Prats, que és el màxim golejador de la categoria, va obrir el marcador només començar el partit i Boira va arrodonir esta victòria contra Calanda en els minuts finals de partit. Victòria important per a l’equip del Matarranya, ja que estos 3 punts han servit per escalar posicions i trencar una dinàmica de dos derrotes consecutives. De fet, Calaceit ha tornat a superar a la classificació el Valldesgorfa, que va ser contra qui va patir l’última derrota en lliga. Va ser en el partit que es va celebrar el 5 de febrer passat al municipal de Calaceit. Partit rocós entre les dos esquadres i que es van emportar els visitants per la mínima (1-2). Valldesgorfa es va avançar en els primers compassos de la segona part. Calaceit va posar l’empat gràcies a un gol de Puchol al minut 74, però el Valldesgorfa va fer el gol de la victòria quan tot just quedaven 10 minuts per acabar.

Per la seua part, el Valderrobres CF no ha poder passar de l’empat contra el Boca Híjar. L’equip de nova creació, que ha anat de menys a més a la lliga i ha sumat 5 jornades sense conèixer la derrota, va plantejar un partit defensiu bastant sòlid. No volia repetir els errors del partit d’anada, quan el Valderrobres va guanyar de forma molt contundent i va aprofitar la velocitat dels davanters per a destrossar l’Híjar a la contra (6-1). El partit va acabar sense gols (0-0), jornada que va desaprofitar el Valderrobres per a reduir distàncies amb el líder, un Alcanyís que va perdre el partit a casa contra el Chiprana (1-2). Tot i això, Valderrobres va recuperar el partit suspès contra el Torrecilla el 5 de febrer passat. Partit que es va resoldre amb victòria per als del Matarranya en un estadi menut i on qualsevol pilota parada pot ser ocasió de perill. El partit va arribar al descans amb empat, però només començar la segona part, es va trencar la igualtat amb un gol en pròpia porteria de l’equip local. Passats els 20 minuts de la segona part, Óscar va fer el definitiu (0-2) i va firmar el seu 6è gol des de l’inici de lliga.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans