Logotips d'organismes oficials

Calaceit sume 9 de 9 en les últimes jornades i s’enganxe en la lluita per la promoció

Maella, Valderrobres, Chiprana, Teruel B, Fuensport i Calaceit estan separats per sol 4 punts i aspiren a tot d'aquí a final de temporada

El Calaceit, que ha guanyat els 3 últims partits, en una imatge del derbi que va viure contra Valderrobres. | Foto: R. Lombarte

Emoció fins al final. O si més no, així ho pinten. A falta de 8 jornades per acabar la lliga regular a Primera Regional, sis equips aspiren a les places d’ascens directe i de promoció d’ascens. Set, si tenim en consideració l’Alcanyís B, líder destacat de la categoria però que sol podria ascendir en l’hipotètic cas que Alcanyís fes el mateix a la Regional Preferent. Ara mateix, i a falta de 8 partits per al tancament de la temporada, Maella, Chiprana, Teruel B, Fuensport i els dos equips del Matarranya són els grans candidats a la lluita per l’ascens. Tant Valderrobres com Calaceit, que s’ha reenganxat a la zona noble de la classificació després de guanyar els seus tres últims partits, tenen serioses aspiracions de fer-se amb estes il·lusionants segona i tercera posició de la classificació. Després de superar l’últim classificat de la lliga, un Calanda en caiguda lliure, el Calaceit ha vençut el Fuensport, rival directe en la lluita per l’ascens (3-1) i el Samper les últimes setmanes. Un mes de febrer que van tancar amb victòria a domicili (0-2), gràcies als gols de Sergi Prats i Óscar Boira. Victòria importantíssima per a l’equip de Calaceit, que va aprofitar les derrotes del Teruel i del Valderrobres, així com l’empat de Maella, i reduir distàncies en esta lliga tan igualada.

Més gris va ser el partit del Valderrobres, que va caure de forma contundent al camp del Chiprana en la derrota més gran de la present temporada (6-1). Óscar va fer l’únic gol per als del Matarranya, que es queden amb l’average en contra davant un rival directe en la lluita per les places privilegiades. Ara arriben quinze dies de reflexió. La competició es reprendrà el pròxim 12 de març. El Valderrobres es trobarà al Fuensport, rival directe i amb qui té l’average a favor. El Calaceit, per la seua part, rebrà el Torrecilla, amb qui espere sumar la quarta victòria consecutiva d’esta segona volta. Paral·lelament, el Maella i el Chiprana, segon i quart respectivament, mesuraran forces en un partit de transistor. Vuit jornades que pràcticament seran vuit finals d’aquí al desenllaç de temporada.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans