Logotips d'organismes oficials

El Cross Escolar de Vall-de-roures atrau 90 corredors

El diumenge es va celebrar la prova esportiva al camp de futbol de la capital del Matarranya

Video Thumbnail
El Cross escolar, una activitat per promocionar l'esport entre els més jóvens
Diumenge passat, al camp de futbol de Vall-de-roures, va tindre lloc el dia del Cross escolar. Una jornada en la qual els xiquets i xiquetes d'entre els 3 i els 15 anys disfruten de l'atletisme. Tota una festa esportiva per a xalar en família a la qual es van apuntar al voltant de 90 corredors. Miri

Diumenge passat, al camp de futbol de Vall-de-roures, va tindre lloc el dia del Cross escolar. Una jornada en la qual els xiquets i xiquetes d’entre els 3 i els 15 anys disfruten de l’atletisme. Tota una festa esportiva per a xalar en família a la qual es van apuntar al voltant de 90 corredors. Miriam Fontcuberta és una de les organitzadores del Cross escolar i explica que “preparem esta carrera des de fa molts anys” al que Iván Eroles, també organitzador del Cross escolar, afegix que “són diferents categories, per exemple, Chupete 2020 que corren dins el camp 40 metres i els de 2009-2010 corren 2.000 i ixen pels voltants de la zona esportiva”. Un dia per a gaudir en família en un matí en la qual, a més, es van repartir entrepans i samarretes a tots els participants i medalles als guanyadors. Tota una jornada per a disfrutar de l’esport a l’aire lliure i més en un dia on el sol va acompanyar i feia molt bona temperatura. “Hi ha sempre molt bona resposta per part dels nens, estem molt contents”, afirma Iván. Una manera de fer pedrera en el món de l’atletisme. I és que des de l’atletisme fins a l’escalada, passant pel pàdel, des del poble es busca amb este tipus d’activitats que els jóvens es divertisquen fent esport.

Text: I. APARICIO
Foto: M. JIMÉNEZ
Mitjans