Logotips d'organismes oficials

El gimnàs de Pena-roja obrirà les seues portes el pròxim 1 de maig

L'espai compta amb dos sales, una de màquines i l'altra diàfana per a fer diferents activitats. A més, la tarifa podrà ser mensual o anual.

Video Thumbnail
Pena-roja estrena nou gimnàs a la zona escolar i esportiva
Les inscripcions per a accedir a les noves instal·lacions esportives de Pena-roja estan obertes i és que la setmana que ve esta localitat disposarà ja d'un gimnàs complet i operatiu. Tindrà banys, dutxes una sala amb màquines i una altra diàfana, per a poder fer les diferents activitats esportives.

Les inscripcions per a accedir a les noves instal·lacions esportives de Pena-roja estan obertes i és que la setmana que ve esta localitat disposarà ja d’un gimnàs complet i operatiu. Tindrà banys, dutxes una sala amb màquines i una altra diàfana, per a poder fer les diferents activitats esportives. Ricardo Blanch és l’alcalde de Pena-roja i comenta que “era necessari un gimnàs de manteniment. La gent jove i no tan jove anava al gimnàs de Mont-roig o de Vall-de-roures i hem vist convenient este servei”.

Un espai que s’ha finançat en tres anys i que està situat a la zona esportiva i tocant les escoles. “Teníem unes sales diàfanes, una part l’hem equipat com escola infantil i l’altre com a gimnàs, creiem que era l’espai idoni. Davall hi ha el poliesportiu i hem dedicat esta part del poble com a zona educativa i d’esport”, manifesta Blanch. Segons comenta l’alcalde “les activitats que es fan ara a la sala diàfana es feien abans en la multiusos, esta sí que està ben equipada, ben ventilada i ben aclimatada i estem de meravella”, al que afegix que “a baix, en el multiusos és un lloc molt gran i això suposava molta calefacció i no era l’espai idòni, fèiem les activitats esportives perquè no teníem un altre lloc”. Es tracta d’unes activitats esportives que es realitzen des de Comarca del Matarranya i que compten amb bastant participació per part dels veïns de Pena-roja.

Este espai es va pensar en principi per a posar la biblioteca i oficines de l’ajuntament, però des del consistori han cregut convenient, “i jo crec que encertadament, mantenir l’ajuntament on està i la biblioteca l’hem reformat i ampliat amb una sala que teniem al costat i crec que també ha quedat molt bé, molt acollidora i equipada”, confessa Ricardo.

L’entrada al gimnàs serà mitjançant un codi que permetrà l’ús de l’espai i els equipaments. Este servei es podrà contractar pel temps que es desitge, amb una tarifa mensual o anual.

M.J. / R.L. / I.A.
Mitjans