Logotips d'organismes oficials

Chiprana, nou equip de Preferent. Maella jugarà la fase d’ascens

Vall-de-roures i Calaceit tanquen la temporada golejant i finalitzen la lliga en 5ena i 6ena posició, respectivament

Foto d'arxiu d'un dels partits que han protagonitzat esta temporada Valderrobres i Híjar. Foto: R. Lombarte

Chiprana ja és nou equip de Regional Preferent. Ha fet falta arribar a l’última jornada, i pràcticament als últims instants de la temporada, per a saber quin equip deixava la Primera Regional i pujava de categoria. Amb el beneplàcit de l’Alcanyís B, que tot i ser campió de lliga de fa setmanes no pot pujar a la Preferent, eren tres els equips que arribaven a l’última jornada amb possibilitats reals d’ascendir. I Chiprana era qui ho tenia millor. Depenia d’ell mateix. I va ser gràcies a la transformació d’una pena màxima al minut 81, obra de Repollés, que els del Baix Aragó es van endur els 3 punts davant del Samper i van sumar una victòria que els hi val per a fer història (1-2). Maella, que va fer els deures després de guanyar el seu partit (2-0) contra un Fuensport desinflat en el tram final de temporada, jugarà la Promoció d’Ascens. I el Teruel B, que aspirava a tot en l’últim partit, s’ha quedat fora d’estes places, tot i guanyar el Calanda en esta última jornada de lliga (2-0).

Per la seu part, tot i que no s’hi jugaven res, els equips del Matarranya van tancar temporada amb molt bon sabor de boca. I és que tots dos van golejar. Per un costat, Vall-de-roures va superar de forma contundent el Valldesgorfa (5-1), i esta victòria li val per a tancar temporada en 5ena posició. Els del Matarranya es van avançar prompte en el marcador, després que Óscar transformés una pena màxima. L’equip rival va empatar a la primera part, però la segona part va ser de domini local. Bader en dos ocasions, i Fintan en dos més, l’última d’elles pràcticament en l’última jugada de partit, van arrodonir la golejada per a l’equip del Matarranya. Per la seua part, el Calaceit, que disputava l’últim partit de l’any a domicili, va golejar també de manera clara al seu rival. Va ser contra l’Utrilles. Sergi Prats i Abdesslam van obrir distàncies a la primera part (0-2). A la segona part, dos gols dels mateixos autors van sentenciar el partit. (1-4). Calaceit ha acabat la temporada en 6ena posició.