Logotips d'organismes oficials

El vòlei tanca la temporada amb un torneig amistós

180 jugadores de diferents localitats i categories es reunixen a Vall-de-roures per posar punt final al curs esportiu

Video Thumbnail
Un torneig de Vòlei tanca la temporada per deixar pas a l'estiu
El Club Volei Matarraña ha organitzat un campionat amistós de vòlei a Vall-de-roures. El passat dissabte, 27 de maig, diversos equips d'esta disciplina esportiva provinents de Saragossa, de Tarragona, i de la província de Terol van participar en el V Torneig de Vòlei amb l'objectiu d'acomiadar la te

El Club Volei Matarraña ha organitzat un campionat amistós de vòlei a Vall-de-roures. El passat dissabte, 27 de maig, diversos equips d’esta disciplina esportiva provinents de Saragossa, de Tarragona, i de la província de Terol van participar en el V Torneig de Vòlei amb l’objectiu d’acomiadar la temporada. Una cita esportiva que compta amb la col·laboració de la Federació Aragonesa de Voleibol. 180 jugadores de les categories cadet i infantil de diferents localitats es van reunir el dissabte passat per donar-ho tot al camp abans de l’estiu. Carlota Bellosta, entrenadora de Voleibol, comentava que “nosaltres hem acabat la temporada una mica abans de Setmana Santa, sempre ens queden els entrenaments, però ara no tenim partits ni res”. És per això que s’organitza este campionat amistós. Bellosta afegia  que “han vingut 8 equips de Saragossa, de la província i de Tarragona, de categories cadet i infantil. Així acomiadem la temporada, fem un darrer entrenament i ja ens veiem al curs següent.”

Pel que fa als resultats del campionat, en la categoria infantil va guanyar Villanueva Víboras. En segona posició van quedar Matarraña Panda, seguit de Santa Isabel 1, Matarraña Morado, Santa Isabel 2 i Villanueva Delfines. En la categoria cadet van quedar de la següent manera, en primera posició Santa Isabel 1, després Santa Isabel 2, Estrella Miguel Servet i Estrella Azul. Pel que fa a les jugadores de casa, el Matarraña B va quedar tercer del seu grup i el Matarranya A quart, també del seu grup.

El voleibol és un esport que al Matarranya creix any a any. I és que les jugadores es mantenen i, a més, “cal captar les que venen de 1r d’ESO per poder formar equip infantil. No hem tingut cap baixada des de que vam començar, de fet, cada any som més i més, i espere que esta seguisca sent la tendència”, confessava Bellosta.

De cara a l’estiu a les jugadores els agradaria tenir algun campus o activitats relacionades amb este esport, però per ara no tenen capacitat per dur-ho a terme. Es per això que des del centre educatiu fan una crida per animar a entrenadors i tècnics a involucar-se en el projecte. “Elles demanen fer alguna cosa durant la temporada d’estiu, els agradaria, però la veritat és que estem escassos d’entrenadors i tècnics, faig una crida a qui vullga formar-se i venir aquí a donar-nos un cop de mà, per a ser entrenador o entrenadora”. I és que al Matarranya este és un esport molt consolidat i encara que “no estem entre els millors, tampoc som els últims. Estem com a mitja taula, donant canya tant als de dalt com als de baix“, assegura l’entrenadora. En estos moments estan reajustant equips de cara a la temporada que ve, ja que algunes jugadores han d’abandonar la categoria, però també en vindran de noves.

Esta ha estat ja la cinquena edició del torneig de Voleibol, tota una festa de l’esport, que ha servit per a motivar les jugadores i fer un bon comiat fins a la temporada que ve.

I.A. / M.J.
Mitjans