Logotips d'organismes oficials

Leeuwenberg, subcampió de la Copa d’Espanya d’Enduro

Es dona per acabada la competició que va començar a Pena-roja amb Sierras Matarraña Enduro Race

El podi de l'última prova de la Copa Espanya de Enduro celebrada a la Corunya. NDM

El diumenge, 4 de juny, es va celebrar la Montefaro Enduro Race, cinquena i última prova de la Copa d’Espanya d’Enduro, en la qual Rafael Leeuwenberg va certificar el seu subcampionat final SUB23 i Jonas Prins va tancar amb una meritòria 9a posició final general, aconseguint completar tots dos la dura i exigent copa d’Espanya d’Enduro MTB. D’esta manera, La Copa d’Espanya d’Enduro 2023 va arribar la seua fi amb la celebració a la Corunya de la Montefaro Enduro Race, cinquena i última prova del certamen nacional que va arrencar al març a Pena-roja de Tastavins amb l’espectacular Sierras Matarraña Enduro Race.

A més, cal destacar que Rafael Leeuwenberg va finalitzar en 8a posició absoluta de totes categories. El Nacho Ballester (loose riders) del Baix Aragó va obtenir el títol de campió d’Espanya en la categoria cadet. I el local Aleix Arrufat (or bikes) va aconseguir la victòria en categoria júnior en la prova de Copa Sierras Matarranya.

REDACCIÓ
Mitjans