Logotips d'organismes oficials

Valderrobres golege al Valldesgorfa (7-0) i és el líder de la categoria

L'equip del Matarranya va guanyar de forma molt còmoda i va regalar la primera victòria a casa a la seua afició. Calaceit no va disputar partit per complir jornada de descans

Valderrobres ha debutat a casa amb una clara victòria (7-0). Foto: NDM

El Valderrobres CF és, de forma provisional, líder de la categoria. I ho és gràcies a la contundent victòria que va sumar en el seu partit de debut a casa esta temporada 2023/24. Victòria incontestable contra el Valldesgorfa (7-0) en un partit que no va tindre massa misteri i que els locals van encarar en la primera jugada d’atac. Óscar Albesa, que va firmar tres gols, va obrir el marcador al minut 2. Pocs minuts més tard, el mateix jugador va ampliar diferències, i al quart d’hora, gràcies a un gol de Guillermo, el forat entre Valderrobres i Valldesgorfa era més gran (3-0). Els locals encara farien dos gols més a la primera part, que firmarien Fintan i Albesa, sentenciant el partit. Valderrobres va donar minuts a tots els jugadors, fent els cinc canvis en el primer quart d’hora de la segona part. Bader va ampliar distàncies al minut 69. Pràcticament en l’última jugada del partit, Saúl (que ja va marcar en el partit de debut contra Torrecilla) va posar el definitiu (7-0).

Victòria importantíssima per a l’equip del Matarranya, que comence amb bon peu la temporada. De fet, Valderrobres CF és ara mateix líder de la categoria, sumant 6 de 6 punts, però amb una diferència de gols de +10 (11 gols a favor i 1 en contra). En la zona alta de la classificació l’acompanyen Utrilles, Sportin i Samper de Calanda, tots ells sumant 6 punts. Per la seua part, Calaceit encara no ha puntuat en el que portem de lliga. Ara bé. Esta setmana va complir la seua jornada de descans, en haver un grup IV de Primera Regional d’equips imparells. Qui sí va debutar a casa i a la lliga esta jornada va ser l’Alcorisa, que iniciava temporada descansant. L’equip recent descendit de Regional Preferent, i un dels màxims candidats a pujar, va guanyar per la mínima un Calanda que, a diferència del curs passat, té una pinta molt diferent i ha millorat. Com a curiositat, en el que portem de lliga (només 2 jornades) no s’ha donat cap empat al grup on militen Valderrobres i Calaceit.

De cara a la pròxima jornada, Calaceit debutarà esta temporada a casa. Ho farà contra el Fuensport, equip que esta jornada ha sumat els seus primers punts, després de golejar el Boca Híjar. Per la seua part, el Valderrobres viatjarà al camp del Montalbán, equip de nova creació que de moment no ha sumat cap punt.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans