Logotips d'organismes oficials

Calaceit trau una important victòria a casa contra Fuensport (2-1)

Valderrobres no passe de l'empat a l'estadi del Montalbán. Disputades tres jornades, l'Sportin i un sorprenent Samper de Calanda són líders de la categoria

Calaceit ha sumat la primera victòria de la temporada en el seu partit a casa. Foto: NDM

Calaceit ha hagut d’esperar al 8 d’octubre per a debutar a casa en lliga. I ho ha fet sumant una important victòria contra Fuensport (2-1). Primers 3 punts per als del Matarranya, en un partit marcat per la calor i que va estar molt igualat. Calaceit va sortir al camp amb algunes baixes destacades. Si bé ha recuperat el porter, el partit inaugural va fer ferida en el Calaceit, que va convocar escassos 14 jugadors per a esta jornada. Youssef va ser l’encarregat d’obrir el marcador a la primera part (1-0), encara que l’alegria dels locals va durar escassos 5 minuts, perquè Fuensport va empatar sobre el minut 25 de la primera part. Als primers compassos de la segona part Abdesslam va tornar a avançar al Calaceit. Amb el gol, van arribar els canvis per a l’equip local, posant cames fresques en un partit suador. Fuensport també va fer tots els canvis a la segona part, però el marcador ja no es va moure. Victòria important per als del Matarranya, que sumen els 3 primers punts de la temporada i pujant a la posició 11. La pròxima jornada es disputarà enmig de les Festes del Pilar. Calaceit deixe un equip de la capital per agarrar-ne un altre. Este diumenge, viatge llarg i exigent per a jugar contra el Teruel B.

Per la seua part, el Valderrobres no va passar de l’empat contra el Montalbán, un equip que recupere el futbol al poble després de dècades de silenci. Va ser una llàstima molt gran, perquè els del Matarranya acariciaven la victòria. Però en el temps de descompte, Montalbán va firmar el definitiu (1-1). El Valderrobres es va avançar al marcador als 10 minuts de la segona part. I va ser Saúl, que ha marcat en els tres partits de lliga, l’encarregat de fer el gol dels visitants. Valderrobres va tindre clares ocasions per a sumar la tercera victòria consecutiva de la temporada, però no va ser el millor dia de cara a porteria. D’esta manera, els del Matarranya trenquen la brutal ratxa que havien firmat des d’inici de temporada, sumant dos victòries contundents contra Torrecilla (1-4) i Valldesgorfa (7-0). Com a curiositat, este resultat viscut a Montalbán és el primer empat que s’ha registrat en tota la temporada al Grup IV de Regional. Amb este empat, Valderrobres abandone la primera posició i ara mateix és tercer classificat, sumant 7 punts. De cara a la pròxima setmana jugarà a casa. Ho farà contra el líder provisional de la categoria. Un Sportin que en el que portem de lliga ho ha guanyat absolutament tot.

Si fem un recorregut per la classificació de la Primera Regional, i com destacàvem, el líder provisional de la categoria és l’Sportin, que sume 9 punts i té una diferència de gols de +10. Destacar que una de les grans alegries la provoque el Samper de Calanda, que ha guanyat els tres partits que ha disputat en el que porte de lliga. El més recent, contra un recent descendit Alcorisa (2-0). Qui també ha sumat victòria esta jornada ha segut Torrecilla (2-1), que encara no havia estrenat marcador. A la zona baixa, ara mateix tanquen la classificació Escatró i Valldesgorfa, dos equips que han perdut els 3 partits que han disputat. Precisament, tots dos equips se trobaran en la pròxima jornada. Per tant, com a mínim un dels dos estrenarà punts el pròxim diumenge.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans