Logotips d'organismes oficials

El Valderrobres renaix a la segona part i es quede a les portes de la remuntada (2-3)

El Calaceit torne de la capital provincial amb una derrota (3-1)

El partit entre Valderrobres i Sportin va ser molt emocionat i va tindre molts gols. Foto: R. Lombarte

El Valderrobres CF va patir este cap de setmana passat la seua primera derrota de la temporada, en caure per la mínima davant de l’Sportin Alcañiz (2-3). Partit molt intens el que es va viure este diumenge a Sant Roc, amb un equip local que va eixir al terreny de joc massa adormit. Davant d’ells, un Sportin que ha presentat les credencials per aspirar a tot, convertint en victòria els quatre partits que ha disputat. Equip molt rocós i segur en defensa, amb hòmens d’atac molt ràpids. L’equip local es va emportar un fort revés al primer temps. Quan s’havien disputat escassos 20 minuts, els d’Alcanyís ja havien fet dos gols. Passada la mitja hora de partit, el marcador reflectia un dolorós (0-3). Tot i això, el Valderrobres es va reposar. Li va anar bé el temps de descans per ajustar posicions i agarrar aire. De fet, als 8 minuts de la segona part, Lorcan va reduir distàncies. Amb el gol local, el partit es va refredar. En una contra molt ben trenada pels locals, Fintan va posar l’emoció al marcador. Valderrobres va tindre inclús l’empat en el rebuig d’una jugada a pilota parada al minut 86. El porter visitant, clau en esta jugada. Amb esta derrota, Valderrobres perd unes posicions. La setmana que ve, partit important contra Boca Híjar, que serà la prèvia del primer derbi del Matarranya de la temporada.

Per la seua part, el Calaceit va tornar amb derrota d’un dels viatges més llargs que tindrà esta campanya. Derrota davant del filial del Teruel, en un partit exigent a l’estadi Luis Milla. Un partit igualat, amb un Calaceit ben col·locat enrere i esperant les ocasions a la contra. Els del Matarranya van estar molt organitzats i el partit no es va trencar fins als instants finals, quan el Teruel B va obrir el marcador sobre el minut 75. El gol va fer molt de mal al Calaceit, que després de tants minuts resistint prou bé, va acabar abaixant els braços. La pròxima setmana, els del Matarranya jugaran contra Utrilles a casa. Calaceit continue amb baixes importants, inclús ha perdut jugadors per a bastant temps.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans