Logotips d'organismes oficials

Valderrobres CF s’emporte el primer derbi de la temporada en un partit emocionant (2-1)

Els locals es van avançar gràcies a un gol de Ionut de cap. Boira va posar l'empat per al Calaceit amb un gol de falta impressionant. A la segona part, Saúl va fer el segon per al Valderrobres

Valderrobres i Calaceit van protagonitzar el primer derbi de la temporada a Sant Roc. Foto: I. Aparicio

I va arribar un dels dies més esperats de la temporada de futbol. Les instal·lacions municipals de Sant Roc van acollir el primer derbi de l’any. Dia marcat en roig al calendari dels dos equips que militen a la Primera Regional, i on el Valderrobres es va endur una victòria per la mínima (2-1). Partit vibrant, amb molt de públic a les grades i que va tindre de tot: emoció, gols i inclús una expulsió. De fet, el Calaceit es va quedar en inferioritat numèrica per la doble groga de Balleta quan quedaven més de 20 minuts de partit. Tot i això, partit intens però molt correcte i de molt de respecte entre els dos equips. Valderrobres va saltar més inspirat a la primera part. En una jugada d’estratègia va arribar el primer gol del partit. Ionut va pentinar una pilota que va entrar per tota l’esquadra (1-0). En la mateixa jugada del gol, Puchol, que tornava a vestir de curt després de setmanes lesionat, es va fer mal i va ser el primer canvi del Calaceit. A les portes del descans, i de falta directa, Boira va posar l’empat. Gol de videojoc (1-1).

Si el Valderrobres va portar la dinàmica de la primera part, en línies molt ordenades, Calaceit va ser millor en els primers compassos d’esta segona part. En el minut 65, l’equip visitant es va quedar en inferioritat numèrica. I en una contra molt ben treballada pel Valderrobres va arribar el gol de la victòria. El gol va ser obra de Saúl, un dels jugadors més en forma de l’equip. Victòria per la mínima del Valderrobres, que tot i sumar 3 punts es manté en la 7ena posició perquè la majoria d’equips de la zona alta van guanyar en esta jornada. Per la seua part, el Calaceit es manté en la posició 13, sumant 3 punts. De cara a la pròxima jornada, Calaceit tornarà a jugar davant de la seua afició. Serà contra el Maella. Per la seua part, el Valderrobres tindrà viatge exigent a la capital, on es trobarà al Fuensport. Per ara, i si analitzem la vigent temporada de lliga, Sportin continue intractable com a líder, mentre que una de les grans sorpreses l’està donant el Samper. Disputades 6 jornades, els del Baix Aragó són segons i només han cedit un empat.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans