Logotips d'organismes oficials

Arriba la segona edició de la tematitzada Trail Valderrobres

Durant el matí del diumenge la capital del Matarranya retrocedirà en el temps per acollir una curiosa proposta esportiva que inclourà carreres i una marxa senderista

Video Thumbnail
Arriba la segona edició de la Trail Valderrobres amb 370 corredors
El diumenge 19 de novembre, tindrà lloc una cursa d'allò més original. El Trail de Valderrobres celebra la segona edició. Els vora 370 corredors que s'han inscrit hauran d'intentar ser els primers a arribar a la meta d'esta cursa tematitzada dividida en tres modalitats. Pel camí trobaran diferents o

El diumenge 19 de novembre, tindrà lloc una cursa d’allò més original. El Trail de Valderrobres celebra la segona edició. Els vora 370 corredors que s’han inscrit hauran d’intentar ser els primers a arribar a la meta d’esta cursa tematitzada dividida en tres modalitats. Pel camí trobaran diferents obstacles protagonitzats per diversos personatges inspirats en l’època medieval.
Les tres modalitats són la cursa curta, de 14 quilòmetres amb 500 metres de desnivell, la llarga amb 22 km i 800 de desnivell, i una marxa senderista tècnica de 10 km, en què caldrà portar bastons.

Javier Arias, organitzador de la Trail Valderrobres, ens explica la temàtica de la cursa, “és medieval, la història és que els reis de la vila estan cansats ja de governar-la i estan buscant un nou hereu o hereva que conquiste la corona”, i afegix que “hi haurà un munt d’actors durant el recorregut, des dels reis, fins a botxins, guerrers, monges, i cadascú té el seu paper”.

ISABEL APARICIO
Mitjans