window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155190099-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-56PVWNXVB6');
Logotips d'organismes oficials

Calaceit cau davant el Calanda (3-0) i trenca una ratxa de dos jornades consecutives sumant

Vall-de-roures tenia la jornada de descans que marca el calendari

El Calaceit va caure este cap de setmana al camp del Calanda. En el pròxim partit s'enfrontarà a casa amb el Samper. NDM

El Calaceit va cedir este pasat cap de setmana una nova derrota contra el Calanda i trenca una ratxa de dos partits consecutius puntuant (3-0). L’equip del Matarranya va viatjar fins a l’estadi del Baix Aragó per enfrontar-se a un equip amb aires renovats, si ho comparem amb el de la temporada passada, i és que a casa amb prou feines ha cedit una derrota des de començament de lliga. Camp exigent, d’unes dimensions considerables i on el Calanda va fer córrer molt els del Matarranya, que van anar a remolc ja des dels primers compassos de partit, amb el primer gol de l’equip local. El Calaceit va viatjar fins a Calanda amb molt pocs efectius, i gairebé no va poder fer dos canvis en els 90 minuts. Al marge de la derrota, la nota amarga va ser l’expulsió de Puchol, que va deixar el Calaceit en inferioritat numèrica per doble groga.

Per la seva banda, el Valderrobres no va disputar partit esta setmana, ja que tenia la jornada de descans que establix el calendari de lliga. Sí que van tenir partit la setmana anterior, aconseguint una destacada victòria a l’estadi de La Vega, un dels camps més exigents de la província de Terol. Victòria del Valderrobres contra l’Utrillas B (0-2) en un xoc intens i en què els del Matarranya no es van mullar fins a la segona meitat. Bader va obrir la llauna 5 minuts després del segon acte, mentre que Saúl va marcar el segon quan encara quedaven 25 minuts de partit. A la jornada 9, el Calaceit va obtenir un important empat davant l’Alcorisa, un equip acabat de descendir i que lluita per tornar a la Regional Preferent. Gran partit de Sergi Prats, la referència en atac del Calaceit, que va aconseguir els tres gols per al seu equip (3-3). El Calaceit es va posar amb un destacat (2-0) als primers compassos del partit, però el xoc va arribar amb empat (2-2) al descans. El Calaceit es va tornar a avançar a la segona meitat, però el rival va empatar quan encara quedaven 15 minuts. Ja de cara a este cap de setmana, els dos equips del Matarranya jugaran al seu propi estadi. Calaceit rep el Samper de Calanda, i Valderrobres s’enfrontarà al Maella.

REDACCIÓ
Mitjans