Logotips d'organismes oficials

Calaceit sume una important victòria contra el Samper (5-2) i Valderrobres empate contra Maella (1-1)

El Futbol Regional es pren ara uns dies de descans. La pilota rodarà en passar el Pont de la Puríssima, quan es disputarà l'última jornada de 2023

El Calaceit disputarà contra el Torrecilla l'últim partit de l'any. Foto: NDM

Calaceit ha recuperat la senda de la victòria després de fer un gran partit contra un dels equips que està més en forma esta temporada (5-2). Victòria contundent de l’equip del Matarranya contra el Samper, regalant-li una gran golejada a la seua afició. El marcador es va moure molt prompte. En els primers instants de partit, Sergi Prats, l’home gol del Calaceit, va obrir el marcador. Les coses es posaven molt de cara per als del Matarranya, que ampliaven distàncies a la mitja hora de partit de la mà d’Abdesslam. El Samper va respondre ràpid i pràcticament a la següent jugada va fer el seu primer gol. Però el Calaceit va seguir fent el seu futbol, i en la primera part va fer dos gols més, obra de Sergi Prats i Óscar Boira (4-1). Així van arribar els equips al descans. Calaceit va ser superior, tant al camp com al marcador, regalant 45 minuts molt vistosos a la seua afició. A la segona part no vam tindre tanta emoció. Samper va reduir distàncies superat el primer quart d’hora. L’afició de Calaceit encara va celebrar un gol més. Jesús Niella va firmar la maneta del Calaceit a falta de 10 minuts per acabar el partit. Amb esta victòria, Calaceit sume 10 punts, i en passar el pont de la Puríssima disputarà l’últim partit del 2023. Ho farà a l’estadi del Torrecilla, on espere seguir puntuant.

Per la seua part, Valderrobres i Maella van protagonitzar en la jornada 11 un brivant partit de la zona alta. Els equips, pràcticament igualats a tot, es van repartir els punts (1-1) en un partit que probablement mereixen guanyar tots dos. L’equip local es va avançar en el marcador. Però l’alegria del Valderrobres va durar ben poc, perquè Maella va empatar quan encara quedaven 5 minuts per al descans. A la segona part van continuar les ocasions del gol. De fet, els postes van impedir que arribaren més gols, tant a un costat com a l’altre. Al final, Valderrobres i Maella es van repartir els punts. Premi insuficient per a dos equips que continuen mirant cap amunt. Per a l’última jornada de 2023, Valderrobres anirà al camp de l’Escatró, que ara mateix és l’equip que tanque la classificació. Tot i això, no cal confiar de la situació complicada del rival. Valderrobres porte cinc jornades consecutives puntuant, i ara mateix ocupe la quarta posició.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans