window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155190099-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-56PVWNXVB6');
Logotips d'organismes oficials

El Valderrobres sume una nova victòria (3-1) i tanque la primera volta en segona posició

El Calaceit cau contra el líder en un partit intens i emocionant (2-4). Sportin Alcañiz firme la lliga perfecta, i sume 14 victòries en 14 partits

Imatge d'arxiu sobre un dels partits que ha disputat el Valderrobres esta primera volta. Foto: R. Lombarte

El Valderrobres CF ha sumat una nova victòria i tanque la primera volta amb una meritòria segona posició. L’equip entrenat per Ángel Espejo va superar el Samper (3-1) en un partit vibrant i que, una setmana més, va reunir molt de públic a Sant Roc. Quarta victòria consecutiva i nou partits seguits puntuant fan que el Valderrobres estigue de dolç. En esta ocasió, victòria contundent però enganyosa, perquè el Samper, considerat un dels equips revelació de la present temporada, no va regalar res. Tots els gols van arribar a la primera part. De fet, i pràcticament en la primera ocasió de perill, Bader va obrir el marcador. Durant el partit va haver ocasions a les dos porteries, però el Valderrobres va estar més encertat. Óscar va marcar el segon (2-0) a falta de pocs minuts per al descans. Pràcticament en la següent jugada, gran gol de falta de Guillermo. El Samper, a la desesperada, va reduir distàncies. Durant la segona part va haver més ocasions de perill, però el resultat no es va moure més. De cara a la pròxima jornada, el Valderrobres jugarà a casa contra Torrecilla, en el primer partit de la segona volta. Ara mateix, l’equip sume 32 punts, va segon i està 10 punts per davall del líder. Valderrobres és el segon equip que més gols ha fet i el segon equip que menys gols ha encaixat.

Per la seua part, el Calaceit va caure contra el líder de la categoria en un partit que va estar obert fins al final. Derrota de l’equip del Matarranya (2-4) contra un Sportin Alcañiz que va camí de fer història. I és que l’equip del Baix Aragó ha convertit en victòria tots els partits que ha disputat. Per tant, sume 14 victòries en 14 partits, uns registres que estan a l’altura de molt pocs. L’equip visitant va obrir el marcador a la primera part, però abans del descans, Youssef va posar l’empat per al Calaceit. A la segona meitat, l’Sportin es va tornar a avançar en el marcador quan quedaven escassos 15 minuts. Un altre gol dels visitants posava les coses molt complicades. Però al minut 88 de partit, un gol de Bradoaia donava molta emoció (2-3). Al descompte, i en un Calaceit llançat a l’atac, va arribar el definitiu gol de l’Sportin. Marcador injust per al Calaceit, que porte dos setmanes consecutives mereixent més del que demostren els resultats. Amb esta derrota, l’equip s’encalle a la 11ena posició, sumant 16 punts. La pròxima setmana tindrà nou partit a casa, en esta ocasió contra Boca Híjar. Ara mateix, entre Calaceit i Híjar només hi ha 1 punt de diferència. De fet, Calaceit té la 7ena posició a escassos 3 punts.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans