window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155190099-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-56PVWNXVB6');
Logotips d'organismes oficials

Calaceit no té una bona tarde i cau contra Boca Híjar per la mínima (2-3)

Valderrobres sume una nova victòria i són ja 11 jornades consecutives puntuant

En els compassos finals del partit, Calaceit va buscar el gol de l'empat contra Híjar. Foto: R. Lombarte

El Valderrobres CF ha començat la segona volta de la mateixa manera que va tancar la primera: amb victòria a casa i 3 punts més a la cistella. L’equip del Matarranya continue regalant alegries a la seua afició, i es consolide al segon lloc de la classificació. Cinc victòries consecutives i deu partits seguits puntuant fan que el Valderrobres, quan encara falte un món d’aquí a final de temporada, sigue candidat a tot esta temporada. Este diumenge, a casa i contra el Torrecilla, va sumar una nova victòria (3-0). Partit exigent, com la immensa majoria dels que es disputen esta temporada, que es va resoldre a la segona part. El Valderrobres, amb algunes baixes importants esta setmana, va aprofitar les seues armes que té en atac: velocitat i qualitat als extrems, sumant 3 punts més que el consoliden a la plaça de promoció. Els gols van ser obra de Saúl, Bogdan (de falta) i Mounir. De cara a la setmana que ve, viatge a Valldesgorfa en un partit que no serà fàcil, ja que l’equip del Baix Aragó, tot i estar a la zona baixa, ha sumat 9 punts en les últimes tres jornades.

Per la seua part, el Calaceit va fer un partit discret contra el Boca Híjar i va deixar escapar una oportunitat d’or per a escalar tres posicions a la classificació (2-3). Partit igualat i que se’n va anar al descans amb empat a un. Híjar es va avançar en els primers compassos de partit, si bé Ferran va fer el gol de l’empat sobre el minut 25 de la primera part. A la segona meitat, Calaceit va saltar molt espès, i això ho va aprofitar Híjar, que va fer molt de mal a la contra. De fet, quan tot just s’havien disputat 2 minuts de joc, contra del Híjar que no pare bé el porter local i la pilota es cole discretament a la porteria. Per a més inri, Híjar va fer el segon en una altra ocasió, en la qual la defensa local va ser massa permissiva. A la desesperada, el Calaceit va intentar reduir distàncies, si bé no va tindre ocasions clares de gol fins al tram final. Sergi Prats va reduir distàncies en una jugada embolicada a la porteria visitant (2-3), i el Calaceit encara va tindre una ocasió, que va parar bé el porter, per a esgarrapar un punt.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans