window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155190099-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-56PVWNXVB6');
Logotips d'organismes oficials

Valderrobres CF no es canse de guanyar i sume 3 punts contra Valldesgorfa (0-1)

Victòria treballada, que se sume a la derrota del Maella al camp del Torrecilla. Calaceit va complir jornada de descans

Imatge d'arxiu del Valderrobres esta temporada. L'equip del Matarranya acumule 10 victòries en els últims 11 partits. Foto: R. Lombarte

El Valderrobres CF va sumar una nova victòria a domicili i es consolide a la segona posició de la Primera Regional. L’equip del Matarranya va superar a Valldesgorfa (0-1) en un partit treballat, però que li val per a seguir aspirant a tot. I és que el Valderrobres té registres de campió. Si no fos per l’Sportin Alcañiz, que ho ha guanyat absolutament tot (16 victòries en 16 partits), l’equip entrenat per Ángel Espejo ara mateix seria el gran favorit a guanyar la lliga. Els números l’avalen. 10 victòries i un empat en els últims 11 partits, i és el segon equip de la categoria que més gols ha marcat i el segon que menys gols ha encaixat. Contra el Valldesgorfa van disputar un partit exigent, en un camp de terra bastant menut i que coste trobar espais. Els del Matarranya patien baixes importants, i l’únic gol del partit va arribar només començar la segona part gràcies a Saúl, que ha firmat gols molt importants esta temporada. El Valderrobres va generar ocasions de perill i va avisar a la primera part, però Valldesgorfa (que al seu camp sempre ha posat les coses difícils als del Matarranya) també va buscar la porteria rival. Tot i el gol dels visitants, el Valderrobres va moure poques fitxes i va mantindre el mateix cos durant pràcticament els 90 minuts.

Important victòria del Valderrobres, que sume 38 punts i obri forat amb el Maella, que ha cedit 9 punts en les últims 3 jornades. De cara a la setmana que ve, els del Matarranya jugaran a casa contra el Polideportivo Montalbán, rival a qui al partit d’anada no van superar (1-1). Per la seua part, Calaceit va complir esta setmana la jornada de descans, i de cara a la setmana que ve reprendrà la competició contra el Fuensport a Teruel. Viatge llarg i exigent contra un rival directe.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans