Logotips d'organismes oficials

Fuensport es retire de la competició a falta de 9 partits

S'impose al club una sanció de 500 euros i la impossibilitat de pujar de categoria en el cas que la pròxima temporada tornés a competir. Els rivals de les pròxims jornades s'enduran els 3 punts

Calaceit va disputar fa unes setmanes a domicili el seu partit contra el Fuensport. Foto: NDM

La temporada del Fuensport ha acabat quan encara quedaven 9 jornades en joc. I és que el club de la capital provincial ha acordat retirar-se de la Primera Regional. Una decisió que tindrà repercussions directes per a l’equip. Les més immediates, una sanció de 500 euros així com la impossibilitat de pujar de categoria en el cas que la temporada següent es tornés a inscriure a la lliga. La Federació Aragonesa de Futbol s’ha pronunciat sobre el cas ‘Fuensport’, i ha anunciat que el club ocuparà la darrera posició de la classificació, independentment dels punts que ha obtingut en el transcurs de la competició. A la vegada, d’aquí al final de la temporada, sent la competició per punts, els rivals del Fuensport s’emportaran 3 punts i una victòria per 2-0. Una situació que no beneficie el Calaceit, perquè l’equip del Matarranya ja havia jugat contra el Fuensport a l’inici de la segona volta i s’haurà de conformar amb l’empat (1-1) que va rascar del viatge a Terol. Per al Valderrobres, que tenia el partit a Sant Roc contra el Fuensport el pròxim 17 de març, eixa jornada sumarà 3 punts directes i la tindrà de descans.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans