Logotips d'organismes oficials

Derrotes del Calaceit i el Valderrobres a les portes del derbi

Els de la capital van perdre contra Boca Híjar (0-3) en un partit ple de contratemps i de lesionats. Calaceit va caure contra Utrilles B en un desplaçament exigent (4-2)

Esta setmana torne el derbi del Matarranya. En el partit d'anada, Valderrobres es va imposar al Calaceit per la mínima (2-1). Foto: I. Aparicio

Jornada negra per als interessos dels equips del Matarranya a les portes del derbi. El Valderrobres va caure de manera contundent (0-3) contra el Boca Híjar en un partit carregat de contratemps, mentre que el Calaceit va perdre en el seu viatge a l’exigent camp de l’Utrilles (4-2). Els de la capital comarcal van perdre més que 3 punts contra Híjar. Tres lesions de pronòstic reservat que poden condicionar el que quede d’aquí a final de campanya. Preocupe especialment la lesió de Ionut, que es va fer mal al genoll. Del camp també van marxar tocats Mario (que va demanar el canvi a la primera part) i Bogdan, que arrossegue molèsties al muscle des de l’inici de la temporada. El Valderrobres va acabar el partit en quadro. A la primera part, els del Matarranya es van quedar en inferioritat numèrica per la roja directa de Micolau. Penalti i expulsió. Des dels 11 metros, el porter, Clúa, va parar la pena màxima. Els del Matarranya s’intentaven sobreposar als imprevistos, però tants contratemps van fer ferida a l’equip local. El primer gol visitant va arribar al minut 59. En el tram final del partit, amb un Valderrobres desfet, Híjar va fer dos gols més.

Per la seua part, el Calaceit va caure contra Utrilles, rival directe a la classificació, en un partit que va tindre de tot. Viatge exigent a la mina on els del Matarranya es van avançar en el marcador gràcies al gol a la primera part de Sergi Prats, el jugador més en forma de l’equip del Matarranya. La segona part va ser una anada i tornada constant. Partit d’aquells que agraden a l’afició i no tant als entrenadors. Utrilles va empatar als 20 minuts de la segona part i pràcticament en la següent jugada es va avançar una altra vegada el Calaceit. Els locals van respondre amb un segon gol, i pràcticament de forma consecutiva van fer el tercer i van capgirar el marcador (3-2). Calaceit va buscar l’empat. Però va ser Utrilles al descompte, i en un Calaceit que va perdre un jugador, qui firmaria el definitiu (4-2). Amb esta derrota, Calaceit se situe en la posició número 10, sumant 20 punts. Per la seua part, el Valderrobres baixe fins a la posició número 3, i es quede amb 41 punts.

La pròxima jornada, el camp del Valderrobres es vestirà de derbi del Matarranya. Partit que, independentment de l’estat de tots dos equips, s’espere interessant i ple d’aficionats a les grades.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans