Logotips d'organismes oficials

Valderrobres s’emporte el derbi (2-3) contra un Calaceit que va merèixer més

Els visitants van ser superiors a la primera part, però els locals van sortir a per totes a la segona. Óscar va posar el definitiu (2-3) des dels 11 metros en els compassos finals del partit

Óscar va posar el definitiu (2-3) des dels 11 metros per a endur-se el derbi del Matarranya. Foto: R. Lombarte

Tarde de derbi del Matarranya al municipal de Calaceit. Molta expectació i un gran ambient a les grades per a seguir un dels partits de la jornada. Calaceit i Valderrobres van protagonitzar un partit molt vistós, d’anades i tornades, d’ocasions de gol a les dos porteries i que finalment es va endur el Valderrobres per detalls (2-3). De fet, la primera part va ser de domini visitant, qui va generar les millors ocasions de perill, avançant-se en el marcador dos vegades. Óscar va posar el primer per a l’equip visitant (0-1) al quart de partit. Però pràcticament en la següent jugada, Calaceit va empatar gràcies a una pena màxima transformada per Sergi Prats. Valderrobres va generar les ocasions més clares de gol en estos primers 45 minuts, i en el tram final de la primera part els visitants es tornaven a avançar al marcador gràcies a Guillermo. Les coses van canviar a la segona part. Calaceit es va créixer i va portar la dinàmica del partit. Superat el primer quart de la segona part, Sergi Prats va tornar a fer gol per al seu equip (2-2). De fet, el perill dels locals va arribar sempre de les seues botes, i el ‘9’ del Calaceit va tindre un parell d’ocasions més per a posar el Calaceit per davant al marcador. Valderrobres va resistir l’espenta local, i a falta de 5 minuts per acabar el partit, cúmul de desencerts entre la defensa de Calaceit que obligue el seu porter a fer falta dins l’àrea. Penalti clar i gol que transforme Óscar per a posar eixe definitiu (2-3).

Gràcies a esta victòria, Valderrobres continue tercer a la classificació i manté eixa distància mínima de 2 punts contra Alcorisa, que va segon. La pròxima setmana, Valderrobres sumarà 3 punts sense haver de jugar perquè havia de disputar partit contra un Fuensport que s’ha retirat de la competició. Alcorisa, per la seua part, ha de rebre a l’Sportin Alcanyís. Amb esta derrota, Calaceit s’encalle a la posició número 10 i es quede amb 20 punts. La pròxima setmana, viatge exigent al camp d’un Maella que està en hores baixes. L’equip del Baix Matarranya porte 5 jornades consecutives sense conèixer la victòria i només ha sumat 1 punt dels últims 15 en joc. El derbi que van protagonitzar Calaceit i Valderrobres va reunir molt de públic i més de 200 persones van assistir al partit.

 

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans