Logotips d'organismes oficials

Més de 120 persones disfruten de l’esport a Massalió

El dissabte es va celebrar la Cicloturista i la Massa-Trail

Les diferents distàncies van sortir des de la plaça Major del poble. NDM

Este passat dissabte 30 de març, els amants de l’esport a l’aire lliure tenien una cita a Massalió. Parlem de la Cicloturista i la Massa-Trail. Una activitat que organitza el Club de Joventut de la localitat i que este any ha atret a més de 120 persones. Carlos Esteban, president del Club de Joventut, afirma que “han participat més o menys els mateixos que altres anys”.

La cicloturista constava de 2 rutes per a bicicletes, la llarga tenia una distància de 50 quilòmetres i la curta, de 25. Per la seua banda, els recorreguts plantejats per a la trail constaven de 25 i 13 quilòmetres. Esteban va recordar que “després vam menjar tots plegats, i estàvem al voltant de 150 comensals, entre els membres de l’associació, els participants en les carreres i familiars”.

Una jornada festiva i esportiva que va transcórrer sense cap incidència, en què el temps va acompanyar i de la qual es va poder disfrutar en plenitud.

REDACCIÓ

 

Mitjans