Logotips d'organismes oficials

Valderrobres recupere la senda de la victòria i continue viu en la lluita per la segona posició (3-1)

Calaceit va caure contra un Alcorisa (2-0) que vol jugar la Promoció d'Ascens. L'Sportin, a les portes de pujar de categoria

Imatge d'arxiu del Valderrobres esta temporada. A l'equip li queden cinc partits per a recuperar la segona posició. Foto: R. Lombarte

El Valderrobres va recuperar contra Utrilles B la senda de la victòria i continue viu en la lluita per la segona posició (3-1) que ocupe actualment Alcorisa. L’equip de la capital del Matarranya va guanyar en una de les sis finals que li queden d’aquí a final de temporada, i que li donarien la plaça de Promoció d’Ascens de categoria. Partit molt complicat contra Utrilles B i en el que Valderrobres va haver de lluitar contra molts elements. El primer, les baixes que acumule en este tram final de temporada, algunes de llarga duració. El segon, la calor que va fer. I el tercer, l’expulsió que va patir del seu porter en el minut 66 de partit, i que va obligar a posar un jugador de camp entre els tres pals. De fet, Fintan, que va marcar els dos primers gols del seu equip (2-0), es va vestir de porter per l’expulsió d’Alejandro, que va veure la roja directa per tocar la pilota amb les mans fora de l’àrea. De falta, Utrilles va fer gol. El definitiu (3-1) va ser obra de Bader, que va marcar al minut 85. Amb esta victòria, Valderrobres continue tercer i es manté a 3 punts d’Alcorisa. La pròxima setmana té jornada de descans, i d’aquí 15 dies tindrà un partit complicat contra Maella, quart.

Per la seua part, el Calaceit va sumar la seua quinta derrota consecutiva en un dels moments més complicats de la temporada. Viatge exigent i partit difícil precisament contra Alcorisa, que és un dels pocs equips que es jugue alguna cosa d’aquí a final de temporada. Els del Baix Aragó es van avançar a la primera part, i quan quedaven 15 minuts per acabar el partit, van fer el segon gol. Per part del Calaceit, poques ocasions de perill i pocs jugadors de camp per a revolucionar el partit. D’aquí a final de temporada, al Calaceit li queden sis finals per a reconduir la complicada dinàmica de la segona volta. De fet, Calaceit ha de jugar contra Torrecilla, Valdealgorfa i Montalban d’aquí a final de campanya, partits que marcaran el desenllaç d’un any bastant irregular. Calaceit tanque la temporada el 19 de maig contra l’Sportin, líder sòlid de la categoria. De fet, els d’Alcanyís estan 12 punts per damunt de l’Alcorisa, i si guanyen els dos pròxims partits s’assegurarien l’ascens de categoria. I és que tot i que tenen un partit més que el seu màxim perseguidor, l’Sportin només ha cedit 2 empats esta temporada. També té l’average favorable contra Alcorisa (7-1).

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans