Logotips d'organismes oficials

Calaceit firme un gran partit contra el Calanda (3-1) i trenque una ratxa de cinc derrotes

L'Sportin es pot convertir en equip de Preferent si guanye el pròxim partit. Alcorisa ha de retallar una distància de 12 punts quan només queden cinc jornades

Calaceit, en una imatge d'arxiu en un dels partits que ha disputat esta temporada a casa. Foto: R. Lombarte

El Calaceit va recuperar el camí de la victòria després de superar el Calanda en un partit molt intens en tots els sentits (3-1). Gols, emoció i nervis en excés en un partit vibrant, amb un Calaceit que va acabar cansat per certes decisions arbitrals. Tot i això, gran victòria per als del Matarranya, que han trencat una mala ratxa de cinc derrotes consecutives. El Calaceit va plantejar un partit seriós. Abans de trencar l’empat inicial, Sergi Prats ja havia avisat en un parell d’ocasions. De fet, el jugador de referència del Calaceit i màxim golejador de la categoria, amb 21 dianes, va ser clau per a la victòria del seu equip. Va fer dos gols i va poder fer-ne algun més a títol personal. Niella va marcar el tercer per als locals (3-0). No obstant, va costar tancar el partit. El Calanda va reduir distàncies al minut 66, i els nervis es van apoderar a la grada. De fet, el Calaceit va marxar del camp bastant molest per certs criteris arbitrals. De cara a la setmana que ve, l’equip entrenat per Boira jugarà contra el Samper de Calanda, rival que ha anat de més a menys.

Per la seua part, el Valderrobres, que venia de guanyar l’Utrilles B en un xoc molt complicat, va celebrar la jornada de descans. Una jornada que ha estat marcada per una nova victòria de l’Sportin Alcanyís, que és a les portes de convertir-se en nou equip de Regional Preferent. De fet, els del Baix Aragó ho tenen tot de cara, i tindran quatre match ball per a convertir-se en equip campió. Ara mateix, l’Sportin té 12 punts més que l’Alcorisa, el seu màxim perseguidor. Alcorisa té 15 punts en joc. Haurà de guanyar tots els partits, o com a màxim cedir un empat, i que l’Sportin perdo tots els enfrontaments que li queden d’aquí a final de temporada. Cosa poc probable, ja que el líder de la categoria no ha perdut cap partit des d’inici de la temporada. Per la seua part, el Valderrobres té pràcticament assegurada la tercera posició, i lluitarà fins al final per la segona plaça, i que done accés a la promoció. A hores d’ara, l’equip entrenat per Espejo té 6 punts menys que l’Alcorisa. A tots dos els hi queden cinc partits, i al maig han de jugar entre ells.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans