Logotips d'organismes oficials

Calaceit golege al Montalbán (5-1) en l’últim partit de la temporada a casa

Valderrobres supere al Calanda (2-1) i s'assegure la tercera posició

Imatge d'arxiu del Calaceit al llarg d'esta temporada. Foto: NDM

Això s’acabe. Este diumenge es va disputar la penúltima jornada de lliga, i els dos equips del Matarranya que militen a la lliga de Primera Regional van jugar l’últim partit que els hi quedava davant la seua afició. Jornada rodona, tant per a Calaceit com per a Valderrobres, ja que els dos equips van guanyar a casa i contra rivals directes. L’equip dirigit per Rafa Boira va firmar un dels millors resultats de la present campanya contra un Polideportivo Montalbán que va arribar al Matarranya acompanyat per desenes d’aficionats. L’equip visitant va dominar als primers instants de partit i va tindre bones ocasions per avançar-se al marcador, però Sergio va estar molt inspirat a la porteria. Calaceit va anar de menys a més, i gràcies als gols de Jesús i Sergi Prats se’n va anar al descans amb el marcador a favor (2-0). Durant la segona part, Prats va posar el gol de la sentència, i a la sortida d’un córner Puchol va fer el quart per a Calaceit. Borja va firmar el quint per a l’equip local, encara que prèviament els visitants havien reduït distàncies des dels 11 metros. Calaceite es va quedar amb dos jugadors menys per la doble amonestació dels germans Prats, mentre que un jugador visitant es va emportar una roja directa.

Per la seua part, el Valderrobres va sumar una important victòria contra el Calanda (2-1) que li val per a tancar la temporada en tercera posició. Victòria exigent davant d’un rival complicat, on Valderrobres va tirar de galons i de planter. Saúl va aprofitar un rebuig a l’àrea visitant per a fer el primer gol, després d’una bona jugada del Valderrobres i una gran parada del porter visitant. Lorcan va fer el segon gol de l’equip local. Una jornada més, molt de públic al camp d’un Valderrobres que s’ha quedat a les portes de disputar la promoció. La pròxima setmana es jugarà l’última jornada de lliga. Valderrobres no s’hi jugue res. Passo el que passo a Samper de Calanda, s’assegure esta tercera posició. Mentre, i coincidint amb les Festes de Primavera, Calaceit viatge este diumenge al camp del líder. L’única cosa a què aspire l’equip és escalar una posició. Si guanye a l’Sportin Alcanyís i perd Torrecilla, Calaceite tancarà l’any en 10a posició.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans