Logotips d'organismes oficials

Ángel Espejo no continuarà a la banqueta del CF Valderrobres la pròxima temporada

Tot i la meritòria tercera posició que ha aconseguit l'equip, el tècnic i el club han acordat tancar un cicle

Ángel Espejo, a la imatge, felicitant als jugadors del Calaceit i Valderrobres durant l'últim derbi del Matarranya. Foto: R. Lombarte

Ángel Espejo no continuarà a la banqueta del CF Valderrobres la temporada que ve. Tot i els bons resultats aconseguits al llarg d’esta campanya i tancar l’any en una destacada tercera posició, el tècnic del primer equip no seguirà en el projecte. De fet, i en l’última crònica concedida a este mitjà, Espejo va considerar que “este ha estat el meu últim any com a entrenador del Valderrobres, si més no en esta etapa”. El tècnic va afegir que “tant per part meua com per part de la junta directiva, considerem que s’ha tancat un cicle, i que és bo que s’incorpore un entrenador nou, que vingue amb noves idees, amb altres mètodes”. Espejo va afegir que “els xics aprenen dels diferents entrenadors que tenen al llarg de la seua etapa deportiva i és bo que veiguen el futbol des de diferents prismes”. Espejo va entendre que “hem tingut una relació molt bona” i que des d’ara “sóc un seguidor més del Valderrobres”.

L’equip de la capital del Matarranya ha tancat la temporada en una meritòria tercera posició, només superat per un Sportin Alcañiz que s’ha convertit en nou equip de Preferent sense cedir cap derrota en tota la temporada, i un Alcorisa que dispute la promoció d’ascens en els pròxims dies. Tot i haver confeccionat una plantilla curta i patir lesions de llarga durada, el Valderrobres s’ha sabut sobreposar a estos contratemps. L’esquadra del Matarranya ha tancat temporada sumant 56 punts, i que venen de 18 victòries, 2 empats i 8 derrotes. Valderrobres ha fet 71 gols a favor i ha encaixat 35 gols, i entre les golejades més destacades de la present temporada està el (7-0) que li va endossar a Valdealgorfa a la jornada 2 i el (0-7) que es va portar d’Escatrón. A la taula de golejadors destaquen Óscar amb 16 gols, seguit de Saúl que n’ha firmat 12, i Lorcan, amb 10. El Valderrobres va tancar la temporada amb una derrota contra el Samper (1-0).

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans