Logotips d'organismes oficials

85 persones participen en els ‘Camins dels Masos’ de Mont-roig

L'associació cultural Sucarrats va organitzar un recorregut circular d'uns 14 quilòmetres

Video Thumbnail
85 persones participen a la nova proposta pels 'Camins dels Masos' de Mont-roig
Esport, patrimoni i convivència són els pilars de la Marxa pels Camins dels masos. L'associació cultural Sucarrats de Mont-roig fa 16 anys que realitza esta jornada per posar en valor el seu patrimoni i donar a conèixer la història de les masies d'una manera diferent. Els participants van sortir de

Esport, patrimoni i convivència són els pilars de la Marxa pels Camins dels masos. L’associació cultural Sucarrats de Mont-roig fa 16 anys que realitza esta jornada per posar en valor el seu patrimoni i donar a conèixer la història de les masies d’una manera diferent. Els participants van sortir de Mont-roig pel camí del Bassiol, passant pel mas de Telès, el de Roig i el de Llombart, entre d’altres. Ha estat una part del recorregut circular d’uns 14 km. A l’activitat s’hi  van apuntat 85 persones.

La marxa té com a objectiu conservar i difondre la història de les masies de la localitat. Ana Lucas, de l’associació cultural Sucarrats, explica que “volem posar en valor el patrimoni que hi ha al territori, perquè no es perda la cultura de les masies, que vinga gent i ens expliquen la manera que tenien de viure aquí”.

En acabar, dinar popular amb barra i karaoke. Una jornada esportiva i cultural uqe va acabar amb una tarda de convivència. Ara des de Sucarrats ja treballen en la setmana cultural, i en la marxa ‘Camins de germanor’, que este any es realitzarà amb la Sorollera.

 

ISABEL APARICIO
Mitjans