Logotips d'organismes oficials
blank

Trauen a licitació el tram de la A-68 entre les Ventes de Valldesgorfa i Alcanyís

S'han destinat 3,76 milions d'euros a la redacció del projecte en un tram de 18 quilòmetres. És l'eixida del Matarranya al Baix Aragó i a Saragossa

A través d'esta licitació se continue impulsant l'autovia A-68 del corredor de l'Ebre. | Foto: NDM

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha licitat un contracte de serveis per a la redacció del projecte de traçat i construcció de Autovia A-68 en el tram que connecte les Ventes de Valldesgorfa i Alcanyís. Parlem de la redacció d’un projecte que està valorat en 3,76 milions d’euros, i que és un dels sis trams en els que s’ha dividit la connexió entre Valldesgorfa i Fuentes de Ebro, d’un total de 88,5 quilòmetres. A través d’esta licitació se continue impulsant l’autovia A-68 en el corredor de l’Ebre, on actualment s’estan executant obres a La Rioja, a l’accés a Logronyo i a la província de Saragossa entre Gallur i Mallén i el Burgo i Fuentes. La futura A-68 té intenció d’unir l’Ebre amb Castelló.

Este tram que connecte les Ventes de Valldesgorfa i Alcanyís, i que és una eixida natural entre el Matarranya i Saragossa, tindrà una longitud aproximada de 18 quilòmetres i una secció d’autovia amb una amplada de calçada de 7 metres i unes cunetes exteriors de 2,5 metros, així com 1 metre aproximat de cuneta interior i 10 metres de separació entre calçades. Al llarg del seu traçat, este tram de A-68 està previst que tingue tres enllaços, i que seran amb la N-420, que és la via que marxe a Tarragona per Calaceit, la N-232, que és la via que marxe a Vinaròs per Mont-roig i Morella, i la N-211 que és la carretera que connecte amb Casp. Al mateix temps, este tram d’autovia té previst un viaducte per a salvar el riu Guadalope.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank