Logotips d'organismes oficials

La Diputació intervindrà al pont de riu Algars de Lledó i a la carretera entre Ràfels i La Portellada

Alberto Izquierdo, vicepresident de la Diputació, anuncie l'ampliació del pont de Lledó i la millora del traçat de la carretera TE-V-3004

El vicepresident de la DPT, Alberto Izquierdo, amb l'alcaldessa de Lledó, Teresa Crivillé, en el pont que s'arreglarà. | Foto: NDM

Lledó i Ràfels són dos dels pobles del Matarranya que veuran millorades al llarg dels pròxims mesos les seues comunicacions gràcies a la inversió que farà la Diputació Provincial. En el cas de Ràfels, la institució provincial licitarà en uns dies el projecte per a la millora del traçat de la TE-V-3004, mentre que en el cas de Lledó, la Diputació també s’encarregarà de l’obra d’ampliació del pont que connecte el poble amb el límit provincial de Tarragona.

El vicepresident de la Diputació, Alberto Izquierdo, va mostrar durant la seua visita a Lledó el compromís de la institució provincial per a escometre l’ampliació del pont que connecte la població amb Arnes i Horta de Sant Joan, i on la Diputació de Tarragona ha dut a terme la millora de la carretera en el tram que des de l’any 2016 és de la seua competència. Ara serà la Diputació de Terol la que continuo l’obra a la part aragonesa: “Fa uns dies vam aprovar en ple una modificació pressupostària de 100.000 euros que permetrà, entre altres actuacions, licitar el projecte per a fer la reforma del pont”, va recordar Izquierdo, que consistirà en la col·locació d’una llosa que permetrà eixamplar el pont.

En el cas de Ràfels, la carretera que es millorarà és la que connecte la població i La Portellada, i que és al mateix temps la que connecte amb Vall-de-roures, que és connexió directa amb el centre de salut de referència, l’institut i serveis comarcals. Al respecte, Alberto Izquierdo va manifestar que “en pocs dies licitarem el projecte constructiu per a millorar el traçat, de 8 quilòmetres, per un import d’uns 90.000 euros“, va explicar el vicepresident, que va destacar la importància de reformar una carretera que en l’actualitat és estreta i per la qual passen l’autobús escolar, camions per al subministre de granges i els veïns per accedir a serveis bàsics.

REDACCIÓ
Mitjans