Logotips d'organismes oficials

El diputat Herminio Sánchez trasllade a Transports les prioritats de la província

El socialista s'ha reunit amb el secretari general d'Infraestructures del Ministeri de Transports, reclamant nous passos per a la A-68 o les variants d'Utrilles i Alcorisa

El diputat socialista Herminio Sancho, primer per l'esquerra, es va reunir amb les responsables de Transport. Foto: NDM

El diputat de PSOE per la província al Congrés, Herminio Sancho, va mantindre una reunió amb el secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Sergio Vázquez, a qui li ha traslladat quines són les prioritats per a la província de Terol en matèria d’infraestructures de transport. En este sentit, Sancho li va transmetre la importància que té per a la província la necessitat de «seguir avançant en infraestructures com el Corredor Cantàbric-Mediterrani, l’autovia A-68 o la A-25, que per als socialistes és una prioritat per a connectar-nos amb Madrid».

A la reunió també va participar el director general de Conservació i Manteniment de ADIF, Ángel Contreras, com també altres responsables de l’àrea de Transports. Durant la trobada també s’ha estat analitzant la situació d’altres infraestructures del territori, com la variant d’Utrilles o la variant d’Alcorisa. Segons el diputat de la província, «parlem d’infraestructures bàsiques per al nostre territori, que estaven en l’oblit i que el govern de Pedro Sánchez impulse amb avenços decisius en projectes i licitacions que podem comprovar pràcticament tots els mesos».

A més, Herminio Sancho va apuntar que tots estos projectes ja han estat demandats des del Govern d’Aragó perquè s’incloguen en el pròxims pressupostos generals de l’Estat, «i que la nostra província continuo avançant en infraestructures com es mereix». En este sentit, Sancho va dir que «els he requerit, com no pot ser d’una altra manera, que siguen pressupostos ambiciosos, i que quedo reflectit en ells el compromís del govern central amb la nostra província, per acabar amb totes estes deficiències que tenim en matèria d’infraestructures».

REDACCIÓ
Mitjans