Logotips d'organismes oficials

Acaben les obres d’asfaltat de l’últim tram de la Sequiola

L'ajuntament de Vall-de-roures ha treballat en els últims 150 metros del carrer Lope de Vega, que és el que connecte el poble i el pavelló

El carrer Lope de Vega, conegut com la Sequiola, està oberta a la circulació des de fa unes setmanes. Foto: R. Lombarte

Vall-de-roures ha acabat les obres d’asfaltat del carrer Lope de Vega, conegut popularment com el camí de la Sequiola. Al llarg del passat exercici es va procedir a l’asfaltat i a la substitució de les connexions de servei del tram de vial més pròxim a l’IES Matarranya i el pavelló. Es tracte d’un carrer significatiu per al municipi, perquè uneix la població i la zona educacional i esportiva, sent un ramal alternatiu a l’avinguda Cortes de Aragón i un dels punts de creixement urbà de la població. Segons va explicar Carlos Boné, alcalde del municipi, «quedava per condicionar un tram d’aproximadament uns 150 metres, on teníem un ferm que no reunia les condicions adequades». Al llarg de les últimes setmanes de l’any es va actuar en este tram, on «no sol s’ha procedit a l’asfaltat del carrer», sinó que al mateix temps s’han fet les corresponents voreres i la conducció d’aigües.

L’alcalde de la població va apuntar que «estes obres ens han donat algun maldecap». Primer de tot, per a trobar gremis per executar-les. Però també per l’ús que té este carrer. I és que parlem d’una connexió directa entre la població i la zona educativa, on es concentren diferents serveis, entre ells l’institut, l’escola d’infantil, així com el pavelló, les piscines i el camp de futbol.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans