Logotips d'organismes oficials

Mont-roig es passe al pàdel

La població del Matarranya ha aixecat una pista de pàdel al pavelló que està disponible per a tots aquells que vulguen

Video Thumbnail
Mont-roig es passe al pàdel
Un gimnàs, una sala polivalent, un rocòdrom, una pista de futbito i de frontenis, i ara una pista de pàdel. Mont-roig ha ampliat la seua oferta esportiva amb la creació d'una pista de pàdel. Estos nous equipaments es troben a la zona esportiva de la població, rebatejada com espai MonSport. Des de fa

Un gimnàs, una sala polivalent, un rocòdrom, una pista de futbito i de frontenis, i ara una pista de pàdel. Mont-roig ha ampliat la seua oferta esportiva amb la creació d’una pista de pàdel. Estos nous equipaments es troben a la zona esportiva de la població, rebatejada com espai MonSport. Des de fa uns dies, els veïns i usuaris ja poden utilitzar esta pista de pàdel, la qual s’ha muntat dins del pavelló per allargar la seua vida útil. Gloria Blanc és l’alcaldessa de la població, i va explicar que «des del consistori apostem per l’activitat esportiva. Tenim un espai meravellós. Aquí tenim el gimnàs i les dutxes», on recentment s’han adquirit noves màquines, «el rocòdrom de la Comarca, i la novetat és esta pista de pàdel».

Una pista que està a cobert. Concretament, dins del pavelló. Al respecte, l’alcaldessa va apuntar que «tenim un pavelló molt gran. La pista de pàdel es menge un tros de la pista de futbito, però encara així, té les mides reglamentàries». D’esta forma, i estant a cobert, «el manteniment durarà molt més» i la pista de pàdel es podrà utilitzar durant els dies de mal temps, siguen de pluja, d’aire o de neu. Per ara, de forma provisional i fins que el sistema de domòtica no estigue operatiu, l’accés i ús de la pista de pàdel serà gratuït. En estar el sistema en marxa, caldrà reservar i pagar a través de l’ajuntament. L’espai ‘MonSport’ té un professor que s’encarregue d’explicar com funcionen i s’utilitzen tots estos equipaments.

La resposta i pràctica del pàdel per part dels veïns i usuaris de l’espai ‘MonSport’ està sent molt interessant. Una pista que s’ha creat en l’entorn esportiu i educacional de Mont-roig. De fet, Gloria Blanc va recordar que «des de les mateixes escoles podem baixar al pavelló, cosa que ens ha anat molt bé en temps de pandèmia a l’hora de separar els xiquets en diferents patis». Una vegada instal·lada la pista de pàdel, el següent pas s’ha centrat en pintar la pista de futbito. De fet, la previsió és que en uns dies es pugue tornar a jugar a futbito i a frontenis al pavelló. Mont-roig li vol traure el màxim rendiment a estes instal·lacions, i de cara a futures accions no descarte crear una pista per a l’skate i les activitats de rodes.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans